Digitürke 3 yıldır aboneyim 2 gün önce üyeliğimi tekrar uzattım kredi kartıyla bir yıllık peşin ödedim Ama çeşitli sebeplerden dolayı üyeliğimi iptal edip parasmın iyadesini istedim bana karttan çekimin yapıldığını artık yapacak birşey olmadığını söylediler üyeliğimi iptal ettirip nasıl patamı alabilirim LÜTFEN ACİL YARDIM
paranı kesintileri yaptıktan sonra karta iade etmeleri gerekir ancak taksitli ise taksit taksit iadesi olur
tek çekim ödedim ilk ayı kesin gerisini verin dedim iade sözkonusu deil dediler
quote:
Orijinalden alıntı: dnzpyrz
Digitürke 3 yıldır aboneyim 2 gün önce üyeliğimi tekrar uzattım kredi kartıyla bir yıllık peşin ödedim Ama çeşitli sebeplerden dolayı üyeliğimi iptal edip parasmın iyadesini istedim bana karttan çekimin yapıldığını artık yapacak birşey olmadığını söylediler üyeliğimi iptal ettirip nasıl patamı alabilirim LÜTFEN ACİL YARDIM
Kullanıdığın kadarını Normal fiyatlandırma üzerinden tahsil edecekler geri kalan tutarı iade etmek zorundalar.
iade yok diyo telefondaki herif başka bişey demiyo
Sanırım paranı geri alman imkansız :|
Herife söyle saçmalamasın yasalara göre 15 gün içinde cayma yada iade hakkın var sakın 15 günü geçirme işin peşini bırakma 4 günde hallet onlar seni oyalıyor 15 gün bittikten sonra süreniz doldu diyecekelr o saatten sonra mahkemeye gitsende sonuç alamazsın...
Sorun çözüldü şansıma faturayı arkadaşımın kredi kartından çektirmiştim arkadaşımın vaz geçtiğini ve parasını istediğini söyledim bankayı arayıp kartından çekim yapıldığı konusunda şikayet edecek dedim ve paramı iade etmek zorunda kaldılar bir aylık kullanım ücretini ödeyip ay sonundada kapattıracağım yardımlarınız için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme