Şimdi Ara

Acil Yardım !! Philips Ampul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Philips Xtreme vision mu
    - Philips Crystal Vision mu .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Extreme kullanıcısıyım ancak crystal kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım.

Genel olarak memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Extreme kullanıcısıyım ancak crystal kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım.

Genel olarak memnunum

Yagmurda Performans nasıl , bde normal ampule göre fark hissedilir derecede mi .?

• Frat018 kullanıcısına yanıt
    Herhalde bende bir sıkıntı var, farlardan bir türlü memnun olamadım. Yağmurda eskisine nazaran daha iyi bir görüş sağlıyordu ancak öyle ahım şahım bir farklılık hissetmedim. Değiştirmesem de olurmuş dedim. Ancak üzerinden taktıralı 1 yıl geçti, belki de gözlerim buna alıştı o yüzden böyle geliyor...

Sanırım bir de racing vision diye bir mercek farı çıkardı philips ancak ömrü bunlara göre düşük, artısı ise daha uzun mesafe aydınlatma sağlıyor. Ek bilgi olarak söyleyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Herhalde bende bir sıkıntı var, farlardan bir türlü memnun olamadım. Yağmurda eskisine nazaran daha iyi bir görüş sağlıyordu ancak öyle ahım şahım bir farklılık hissetmedim. Değiştirmesem de olurmuş dedim. Ancak üzerinden taktıralı 1 yıl geçti, belki de gözlerim buna alıştı o yüzden böyle geliyor...

Sanırım bir de racing vision diye bir mercek farı çıkardı philips ancak ömrü bunlara göre düşük, artısı ise daha uzun mesafe aydınlatma sağlıyor. Ek bilgi olarak söyleyim dedim

aydınlatmadan bende hic memnun degilm bahsettign race visionu bende arastırdm ama ömrü 250 saat yani cok az eger farların mercekliyse , mercek icindeki tas kararmıs olabilir

• Crystal vision daha çok görüntü içindir. Yağmurda Xtreme kadar iyi aydınlatamaz. Yinede deneyebilirsin nasıl olsa yazda yaklaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 9 Nisan 2017; 0:2:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Crystal vision daha çok görüntü içindir. Yağmurda Xtreme kadar iyi aydınlatamaz. Yinede deneyebilirsin nasıl olsa yazda yaklaşıyor.

80-90 tl'lik ampulleri deneme yanılma yapılamaz üstad yorumuna göre xtreme vision dha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xtremem vision hocam diğerini test ettmedim
  • Frat018 kullanıcısına yanıt
    Cevap aslında basit ,aydınlatma istiyorsan Xtreme ,

Görüntü istiyorsan Crystal alman gerek.

• o zman Xtreme , herkese tesekkür ederim

• İyi aydınlatma istiyorsanız ikisi de performans vermez, hele bi yağmur yağsın aydınlatmasız asfaltta kör gidersiniz hiçbirşey göremezsiniz.

Beyaz halojen sadece dışdan görüntü verir size, aydınlatma konusunda çok zayıftır, kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye.

Onun yerine Osram Night Breaker Unlimited veya ille beyaz istiyorsanız Night Breaker Laser deneyebilirsiniz ama Laser modelinin ömrü kısa deniliyor.
  • üstad bana güzel bi aydınlatma lazm , görüntüye gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.