Arkadaşlar benim ekran kartında bir sorun var. Bilgisayarı bi arkadaştan ikinci el aldım. Makina temiz fakat ekran kartının fanı bozulmuş çalışmıyo. Sorunum şu: Görüntü noktasında hiç bir sorunum yok fakat, sadece video görüntülerinde renk tonlarında sorun var. Bilgisayar 32 bitte çalışıyor olmasına rağmen sanki 8 bitte çalışıyor gibi filmlerde görüntü alıyorum. Fotoğraflarda da renk derinliğinde sorun yok. Sadece filmlerde bu sorunu yaşıyorum. Şunu da belirteyim; windowsu makina geldikten sonra yeniden kurdum, ekran kartının driverlarında da sorun yok onları da kurdum. Fakat yine aynı sorun devam etmekte. Bu arada ekran kartının marka-modeli: Inno 3D GeForce FX 5200 NVidia chipset 128 MB belleğe sahip bi ekran kartı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar...
bu arıza ekran kartından kaynaklanıyor lakin Nvidia nın detenator sürücüleri mevcut onları kurman problemi çözecektir..
Kardeş bu sürücüleri nerden ve nasıl bulabilirim sizce? Bi kaynak verebilir misiniz?Nvidia'nın sitesinden bahsettiğiniz isimle arama yapsam bulabilir miyim sürücüleri? Teşekkürler...