Az önce FIFA15'te maç yaparken R2 tuşu basmamaya başladı, arkasından diğer tuşlar tek tek tepki vermemeye başladı. Ana menüye döndüğümde DS4'te herhangi bir problem olmadığını farkettim, arkadasından PS4'ü kapatıp tekrar açtım ve FIFA15'e girdim.. Dil seçme yerine geldiğimde X'e basmama rağmen oyunda herhangi bir ilerleme olmadı, FIFA15'i kapatıp GTAV'i taktım onda da STORY MODE %90'a kadar geldikten sonra arkada resimler dönmeye devam etti ve sürekli LOADda kaldı, COD: Ghost'u takıncada OPTIONS'a basmama rağmen yine ana menüye geçemedim.. Durduk yere neden böyle şeyler olmaya başlamış olabilir ve çözümü var mıdır?
Problemi anlattığımı sanıyorum ancak isteyen olursa VIDEO da paylaşabilirim..
Teşekkürler..
SORUNU ÇÖZDÜM;
DS4'ü USB ile bilgisayara bağladıktan sonra 'Aygıtlar ve Yazıcılara'a girdim orada WIRELESS CONTROLLERa sağ tıklayıp 'oyun kumandası ayarlarına' girdim, açılan pencereden ÖZELLIKLERE tıkladığımda L2'nin basılı kaldığını gördüm. Arka arkaya L2'ye bastıktan sonra L2'yi sembolize eden NUMARA söndü ve sorunsuzca çalışmaya başladı DS4.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme