Şimdi Ara

ACİL YARDIM SAĞ DİZİMİN ÜSTÜNE BASAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Bugün sağa ve sola sıçrama yaparken birden sağ dizim burkuldu tam olarak sağ diz kapağımın altinda biraz sağ tarafta ve birazda eklem kapağında ağrım var ayağımın üstüne basamiyorum.Doktoro gittim röntgen çekti ve diz bişey gözükmüyor dedi Mr a sevk etti ama hafta sonu olduğu için pazartesi gidebilecegim ve yoğun buz tedavisi önerdi ve 1 krem ve bir ağrı kesici yazdı sizce önemli bişey var mıdır? Bu ağrıyı ne zaman ve nasıl gecirebilirim sizin onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı yerim genelde ağrır ve içi yanar hoca dizi uzattığınızda çukur olan yer mı ya kıkırdak yada ocb geçmiş olsun ocb diye düşünüyorum ses duyynuz mu muhtemelen yirttiniz

• Ses gelip gelmediğini hatirlamiyorum yirtilmissa kaç gunde iyileşir?

• Arkadaşlar internetten arastirdigima göre kas cekmesiymis

• Up

• Arkadaşlar bugün biraz üstüne basabiliyorum ağrılarımda ilk zamanki gibi rahatsız etmiyo ama ayağımı hareket ettirdiğim zaman ağrılar oluyo kimi zaman dayanılmaz şekilde kremlerimi ve haplarımı içiyorum 2 saatte bir 20 dk buz koyuyorum sizce daha hızlı iyileşmem için daha neler yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamz0693

Arkadaşlar bugün biraz üstüne basabiliyorum ağrılarımda ilk zamanki gibi rahatsız etmiyo ama ayağımı hareket ettirdiğim zaman ağrılar oluyo kimi zaman dayanılmaz şekilde kremlerimi ve haplarımı içiyorum 2 saatte bir 20 dk buz koyuyorum sizce daha hızlı iyileşmem için daha neler yapabilirim?

up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bugün ağrılarım iyice azaldı ayağım sabit dururken ağrımıyor yürürken biraz ağrıyor krem hap ve buz tedavisine devam ediyorum ayrıca bugün doktora gittim ve ağrıların kesildiyse önemli bir şey yok dedi ve buz tedavisine devam etmemi söyledi sizce ne zaman tam olarak ağrılarım geçer ve eski halime dönebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.