Şimdi Ara

acil yardım şarj ile alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu alalı 3 gün oldu fakat şarjı 1 günü tammlayamıyor acaba zamanlar açılırmı yoksa geri iade mi etsem gerçekten çok büyük bi sıkıntı :S bide sizin atrixin şarjı kaç gün gidiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: wampir57

telefonu alalı 3 gün oldu fakat şarjı 1 günü tammlayamıyor acaba zamanlar açılırmı yoksa geri iade mi etsem gerçekten çok büyük bi sıkıntı :S bide sizin atrixin şarjı kaç gün gidiyor acaba

kisaca rekorum 7 saat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki en az 3 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

benimki en az 3 gün gidiyor.

kardeş telefonu ne zamandır kullanıyorsun ve kaç saat şarj ediyosun söylermisin
  • telefonu 20 gündür kullanıyorum batarya dolunca çekiyorum ama genelde hep doc ile şarj ediyorum

dün custom rom yükledim şarj gidişini hiç beyenmedim orjinale döndüm bence bu telefon için en stabil yazılım orjinal rom u dur
  • 29 saat i gordum cok pirkalamadim

• Sarj telefonu kullanıma göre degisir. Kimisi elinden bırakmaz sürekli kurcalar 7 saat bile dayanmaz. Kimisi ise sadece aramalara ve mesajlara cevap verip uyku moduna alır. 5 gün bile gidebilir cok mesgul biri değilse eger.
    Telefonu alalı daha az olmus sürekli elinizdedir buyuk ihtimalle. sarj olayı hevesinizi kacırmasın yeni nesil bataryalar 1 hafta icersinde kendine gelir. Orjinal romlar fazla sarj yer arka planda calısan uygulama sayısı cok fazla olur. Daha sade bir roma gecin derim. Cm nin romları varsa onu yükleyin ve google apsların coğunu silip tekrar gp den yükleyin. Farkı göreceksiniz. Orjinal romun yedegini almayı unutmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.