Bildirim
ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: senninmod
Merhaba arkadaşlar intel 4 series express chipset family ekran kartına sahibim 1600 mb a kadar kullanabiliyorum.Fakat suan 64 mb kullanıyor bunu nasıl artırabilirm? Resmide bu:
zaten 1600 küsür kullanıyor. video belleğine 64 mb diyor, toplam grafik belleğine demiyor
-
Sorunuzu yanıtlaması için Bilgisayarım'a sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
Çıkan ekranda, "Yüklü Bellek (RAM)" karşısında sisteminizdeki toplam bellek miktarı ve yanında da kullanılabilir bellek miktarı yazar. Toplam bellek miktarından, kullanılabilir bellek miktarını çıkarırsanız IGP (işlemci ile beraber entegre gelen ekran kartına) kaç MB bellek ayrıldığını daha rahat anlayabilirsiniz.
Bununla ilgili ayarı yapmak içinse, Bios'unuzda IGP ile ilgili ayarlara bakmalısınız. Her BIOS'ta ayrı yerde olduğu için ve hangi BIOS'u kullandığınızı bilmediğim için birşey söyleyemiyorum.
EDIT: İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 12 Temmuz 2012; 5:54:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X