selamlar herkese , arkadaşım PSP flat' de oyun oynarken pil bitti uyarısıyla psp kapandı . 1 saat kadar şarjda durduktan sonra tekrar açmayı denedik ama power a basmamızla bırlıkte direkt olarak ekrana 'recovery mode ' cıkıyor. hıc bır şekilde cihazın kendı menüsüne ulaşılamıyor. recovery mode dışında hıcbır menüye ulaşılamıyor. acaba neden olmuş olabilir ? format atmam mı gerekır ? version yenileme mi ? ne gibi programlar kullanmam gerekicek bu işlemleri yapmak için? off offfff :) bunu kendı başıma halladebılır mıyım acaba :S bi de şöyle bi durum war , PSP emanetti ve garantisinin olup olmadıgını bılmıyorum . Durumum içler acısı yani :) yardım edersenız cok sevinirm .
yarı birick olmuş galiba anlayan birinegötür yada internetten aaştır
netten baktım , pandora battery programı falan warmış sanırım . bilgisayardan kendı basıma yapabılır mıyım bu brick sorununu?
yaparsında zaten sen brick etmişsinpsp yi bence birne götür yapsın sende rahat rahat keyfine baq
arkadaşlar bi yardım pls ya :( şu psp ye yenı versıon nası yuklenır ??? forumdan bidünya version indirdim ama psp ye yukleyemıorum . PSP nin menüsü acılsa yapıcam da , powera bastıgım anda recovery menu gelıyo ekrana . PSPnin kendı ıcındekı menulerıne ulasılamıyor. ama bilgisayarla baglantıyı kurabılıorum USB den. o versionu yenılemem ıcın ne gerekır ? bı program yardımıyla falan mı oluyor ? yardım plss , forumda aradım ama tum versıon yenılemeler düzgün olarak çalışan PSP uzerınden yapılıyor. benım kı acılmıyor bıle
psp sanırım brick olmuş pandora battery kolay bir yöntem değildir eğer psp ile içli dışlı değilsen yapman çok zor dikkat etmelisin mümkünse bilenlerden yardım iste 1 tek basamak atlarsan kurtarılamaz brick oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme