Şimdi Ara

ACİL YARDIMM !!! LÜTFEN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese , arkadaşım PSP flat' de oyun oynarken pil bitti uyarısıyla psp kapandı . 1 saat kadar şarjda durduktan sonra tekrar açmayı denedik ama power a basmamızla bırlıkte direkt olarak ekrana 'recovery mode ' cıkıyor. hıc bır şekilde cihazın kendı menüsüne ulaşılamıyor. recovery mode dışında hıcbır menüye ulaşılamıyor. acaba neden olmuş olabilir ? format atmam mı gerekır ? version yenileme mi ? ne gibi programlar kullanmam gerekicek bu işlemleri yapmak için? off offfff :) bunu kendı başıma halladebılır mıyım acaba :S bi de şöyle bi durum war , PSP emanetti ve garantisinin olup olmadıgını bılmıyorum . Durumum içler acısı yani :) yardım edersenız cok sevinirm .

• yarı birick olmuş galiba anlayan birinegötür yada internetten aaştır
  • netten baktım , pandora battery programı falan warmış sanırım . bilgisayardan kendı basıma yapabılır mıyım bu brick sorununu?
  • yaparsında zaten sen brick etmişsinpsp yi bence birne götür yapsın sende rahat rahat keyfine baq
  • arkadaşlar bi yardım pls ya :( şu psp ye yenı versıon nası yuklenır ??? forumdan bidünya version indirdim ama psp ye yukleyemıorum . PSP nin menüsü acılsa yapıcam da , powera bastıgım anda recovery menu gelıyo ekrana . PSPnin kendı ıcındekı menulerıne ulasılamıyor. ama bilgisayarla baglantıyı kurabılıorum USB den. o versionu yenılemem ıcın ne gerekır ? bı program yardımıyla falan mı oluyor ? yardım plss , forumda aradım ama tum versıon yenılemeler düzgün olarak çalışan PSP uzerınden yapılıyor. benım kı acılmıyor bıle
  • http://pspciyiz.biz burdan size yardımcı olurlar...
    çok güzel bir site...
  • istanbul bakırköy'de khalkedon var, sana yardımcı olacaktır. bence bilgin yoksa fazla versiyon işine girme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    4 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp sanırım brick olmuş pandora battery kolay bir yöntem değildir eğer psp ile içli dışlı değilsen yapman çok zor dikkat etmelisin mümkünse bilenlerden yardım iste 1 tek basamak atlarsan kurtarılamaz brick oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.