Şimdi Ara

acil ytü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu sene ytü kontrol ve otomasyona girdim erasmus şansım nedir ne yapmam lazım inglzcem pek iyi değil hazırlık okumalımıyım sizce yıldızın hazırlğı çok kötü zaman kayabı diyor herkes, birde davutpaşa kampüsü gerçekten anlatılanlar kadar kötümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: thefurk4n

ben bu sene ytü kontrol ve otomasyona girdim erasmus şansım nedir ne yapmam lazım inglzcem pek iyi değil hazırlık okumalımıyım sizce yıldızın hazırlğı çok kötü zaman kayabı diyor herkes, birde davutpaşa kampüsü gerçekten anlatılanlar kadar kötümü?

hazırlığı kötü okuma,
    ingilizceni normal bir kursa giderek sene kayıpsız geliştirirsin, fakat aynı anda hem dersler hem kurs olmaz diyorsan hazırlık okurken kursa git birşey yap. Fakat ben senin yerinde olsam atlarım erasmusun dil sınavı çok kolay.
    Bunun dışında KOM yeni bir bölüm en son erasmus anlaşması yoktu bu sene yaparlar mı bilmiyorum.
    edit: ayrıca davutpaşa kampüsüne kötü diyenler halt etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyxxx -- 21 Ağustos 2012; 20:46:29 >
  • evet şuanda baktım yıldızda KOM un anlaşması yokmuş yıkıldım resmen itüdekinin varmış yıldızdan itüye geçmek çok mu imkansız yada yıldız içinde daha iyi bi mühendsliğe geçmek?
  • quote:

evet şuanda baktım yıldızda KOM un anlaşması yokmuş yıkıldım resmen itüdekinin varmış yıldızdan itüye geçmek çok mu imkansız yada yıldız içinde daha iyi bi mühendsliğe geçmek?

gitmenin herhangi bir yolu vardır ya da anlaşma imazalanır en kısa zamanda. daha bölüm yeni. hepsi birden nasıl olsun ki? ben ce ytü yü arayıp bilginin kaynağına ulaş. itü ye falan geçemeyeceğini zamanla anlarsın zaten.
  • quote:

evet şuanda baktım yıldızda KOM un anlaşması yokmuş yıkıldım resmen itüdekinin varmış yıldızdan itüye geçmek çok mu imkansız yada yıldız içinde daha iyi bi mühendsliğe geçmek?

İTÜ'ye geçebiliyorsan geç, çok zor bir olay değil fakat olmazsa çap imkanı düşün.
    Elektriğe çap yapıp, onun imkanlarıyla erasmus yapanlar var. Ki elektrikte baya iyi üniversiteler var erasmus için.
    Elektrik iyidir sonuç olarak.
  • itüye geçemeyeceğimi zamanla anlarım mı yoksa itüye geçmek çokda zor değil mi :) ikinizede teşekkür ediyorum fakat sanırım daha çok kafam karıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefurk4n -- 21 Ağustos 2012; 21:08:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.