Şimdi Ara

Açılan internet explorer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sorunum internetteyken durup dururken açılan ie reklam pencereleri. Genelde açılan sayfalar belli at yarışı sayfası weya adult friend finder. McAfee 2007 internet security, Microsoft Defender ve Kötü Amaçlı program temizleme tool'ları herhangi birşey bulamıyor. Nerden bulaştı bu anlamadım bi ihtimal cracks.am 'nin bir patch'inden ama bulamıyorum nerde...msconfig'de tanımadık 1şey yok,system mechanic startup manager'da açılan dosyaları kontrol ettim yabancı bişey göremedim ie.yi açtığım zamanmı ondan tetiklenerek dewreye giriyo oda bi ihtimal.bu sorunla karşılaşıp çözen warsa önerilerinizi bekliyorum.
    paylaşımınız için şimdiden teşekkürler

• Spyware Doctor ile deneyin derim. Çok iyi sonuç alırsınız.

Açılan internet explorer
  • aynı reklamlar bendede oluyodu kaspersky anti-virüs ile dene.hemen gidiyor.
  • güvenli kip'te windows defender'la tarama yaptım internet explorer modifier buld bitane ama aynen dewam...
  • ad-aware programıyla tarama yapabilirsin. ayrıca ie reklam bloklarını engelleyemiyor. onun yerine firefox veya opera programlarından birini tercih edebilirsin...
  • sisteme bulaştıktan sonra antivirüs pop up killer vb program yüklersen pek işe yaramayabilir.virüs vs sisteme girmeden kurulu anti yazılımın algılaması gerekli.kısacası pop up yedikten sonra yükleyeceğin programlar tam işe yaramaz.en iyisi harddiskini hazır anti virüs vb.programı olan bilgisayara bağla ve diskini bu yolla tarat.
  • ad aware professional,spywre doctor,mcafee internet security hiçbiri işe yaramadı harddiski sökemem laptop çünkü ve 3haftalık makina garanti dışı bırakmak yemio açıkçası...
  • admuncher yuklemeyi denesen. bi ihtimal sorununu cozer. linki veriyorum.
    http://www.admuncher.com/cgi-bin/download.pl/AM-Install.exe
  • opera yada firefox kullanırsan pencereler açılmaz.illada ie kullanacaksan ve harddiski sökemezsen ki nedenin oldukça geçerli dosyalarını yedekle sisteme format at bence.tabi arkadaşların program tavsiyelerini denedikten sonra.programlar umarım işe yarar ama pek ümitli olma.
  • bütün programları denedim olmadı baktım iş başa düştü startup manager'da açılan programları incelemeye başladım CloseCdRom.exe diye bişey gözüme çarptı documents and settings'in altlarında trust seek 32 team klasöründe. Ondan şüpelendim başlangıçtan kaldırıp silince sorun bitti...aynı sorunu yaşayan varsa deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow -- 11 Kasım 2006; 15:54:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.