Şimdi Ara

Açıldık!50ytl'ye sınırsız ps3 oyunu oynayın(PS3 Oyun Kiralama Hizmeti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık takas problemi sona erdi Her oyun takası için 20 ytl para vermek, yeni oyunlar için kendi oyununuzun üzerine 60-70 ytl para saymak tarih oldu 1 oyun parasına 3 ay boyunca istediğiniz kadar oyun oynayabileceksiniz...

Abone olarak istediğiniz kadar ps3 oyunu oynayabilirsiniz... Üyelik kayıtlarımız başlamıştır...
    1 Aylık üyelik: 50 YTL
    3 Aylık üyelik: 100 YTL
    6 Aylık üyelik: 175 YTL
    1 Yıllık üyelik: 300 YTL

Sistem şöyle çalışıyor: Üye olabilmek için sadece 1 kerelik oyun satın alıyorsunuz, istediğiniz paketi seçerek (1-3-6 ay veya 1 yıl) üye oluyorsunuz ve seçtiğiniz süre zarfında aldığınız oyunu istediğiniz kadar ekstra ücret ödemeden değiştirip değiştirip istediğiniz oyunları oynuyorsunuz. üyelik bitiminde üyeliğinizi devam ettirmek istemezseniz ister bizden üye olurken almış olduğunuz oyunu isterseniz de son çıkan başka bir oyunu alıp üyeliğinizi sonlandırabiliyorsunuz. Abone olurken oyun satın alma zorunluluğu sistemin istismar edilmesini engellemek için gerekli görüldü. Satın aldığınız oyunun parası o gün içerisinde sisteme son çıkan oyunlardan biri olarak geri dönecek, böylece elimizde sürekli yeni oyun bulunacak. isterseniz kendi oyununuzu sisteme vererek, oyun satın almadan da üye olabilirsiniz, üyelik sonunda oyununuzu geri alırsınız. Oyununuz yeni oyunlardan ise sadece üyelik ücreti ödeyerek sınırsızca oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Sisteme vereceğiniz oyun eski ise sadece 1 kerelik fark ücreti alınır (elimizde sürekli yeni oyun bulundurabilmek için).

Not: Şimdilik sadece Ankara'ya hizmet veriyoruz. Kargo şirketleriyle anlaşıp indirim yaptırabilirsem tüm şehirlere hizmet vermeye başlayacağız...

Adres: 3. Cadde 108/A ANKARA/Bahçelievler
    (7. caddenin paralelindeki cadde, 7. caddedeki Pizza Hut'ın biraz alt tarafında kalıyor, yan tarafımız çamaşırcı ve Tantuni Cafe var, Milli kütüphane ile arası yürüyerek 10 dakika)
    Telefonumuz 1-2 gün içinde bağlanacağı için şimdilik cep telefonlarımı veriyorum.
    Cep 1: 0530 411 31 32
    Cep 2: 0505 433 79 83

Telefon bağlanır bağlanmaz internet bağlanacak ve günün büyük bölümü online olarak bize ulaşabilirsiniz...

Sistemin Artıları:
    -Takas ücreti yok,
    -"oyuna o kadar para verdim, illa bitirmem lazım, verdiğim para boşa gitmesin" demenize gerek kalmayacak, sıkıldığınız zaman ücretsiz değiştirebileceksiniz.
    -Eskiden yeni oyunu olan, eski ama oynamadığı müthiş oyunları takas ile alamıyordu çünkü alacağı oyunun fiyatı düşük olduğu için onu verip tekrar yeni oyun almaya kalksa tonla ücret ödemek zorunda kalacağından sadece belirli gruptaki oyunlarla takas yapıyordu. (örneğin elinde GTA4 olan kişi gidip de Heavenly Sword ile takas yapmaz, fakat Heavenly Sword eski de olsa muhteşem bir oyundur, çok şey kaçırır...) Artık eski yeni tüm oyunları rahatça alıp oynayabileceksiniz
    -Takas ilanı verip ücretsiz oyun oynamaya kalksa yukarıdaki sorun yüzünden takas yapabileceği bir oyun bulması bazen haftalar sürüyordu (bunların hepsi benim başıma gelen şeyler). Artık bu sistemle böyle bekleme süreleri ortadan kalktı Zamanınız boşa gitmeyecek, oyunsuz kalmayacaksınız...
    Artılar saymakla bitmeyecek gibi, eksilere geçelim

Sistemin Eksileri:
    Ben eksi bulamadım, siz bulursanız buraya yazın Telafi etmek için hep beraber çözüm buluruz...

Not: Oyunları aldığım yere sipariş verdim, yeni oyunları bu hafta içi getireceğine söz verdi, ben de yeni oyunlar gelince şimdi almış olduğum oyunların parasını vereceğim için yeni oyunların gelmesi fazla gecikmez o yüzden yeni oyun az demek için lütfen acele etmeyin... Ayrıca 2 oyun hariç hepsi sıfır jelatinli oyunlar (bu sistemde sıfır olmasının bir önemi yok ama yine de belirtmek istedim). Oyunların satış fiyatlarını yazamıyorum şimdi (henüz para vermediğim için), buradan sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim. Görüşmek üzere

• ankaradaki forumdaşlar şanslı . parası mgs4 almaya müsait olmayıp bu oyunu da merak ediyorum diyenler için iyi bir fırsat.
  • muhtesem bir sistem sizi tebrik ediyorum , bu yolla hem siz karli cikacaksiniz hem biz ... tekrar tesekkurler istanbulada el atmanizi bekliyoruz
  • yaw ankara'da ne işin var,gel direk istanbul'a
  • öncelikle dükkan hayırlı olsun, umarım zamanla İzmir'e de hizmet verirsiniz...
  • gerçekten güzel hizmet. ilk başlarda takas olayı rahattı fakat sonraları bu bir sömürgeye dönüştü, bu sefer oyunun sıfırını almak daha avantajlı duruma geldi, şimdi bu sizin yaptıgınız sistem oyun takaslama ve PS3 için çıkmış bütün oyunları herkese oynama fırsatı vericek. umarım sisteminiz size de oyuncularada kazançlı olur.
  • işin yasal boyutunu ne yaptınız peki? dvd kiralama işini bilmiyorum ama iş playstation olunca sorun çıkabilir. Aşağıda PS3 yazılım kullanma şartları var.kişiler arası takaz neyse de bu işi dükkan boyutuna taşımak sorun çıkarabilir. adamlar duruyo duruyo sonradan sony baskın yaptırabiliyor bildiğiniz üzere (gerçi kopya ya karşı yapılıyor ama bellimi olur). Sistem çok iyi fikir yalnız, tüm ps3 sahipleri sevinmiş, oyun satıcıları ise bi nebze üzülmüştür

PLAYSTATION®3 Game Discs

* Game software is licensed for home use only on authorised PLAYSTATION®3 systems in Europe, the Middle East, Africa and Oceania only
    * You may not lease, rent, sublicense, publish, modify, adapt, or translate any portion of the Game Software.
    * You may not use the Game Software commercially, broadcast it, charge for its use, use it in a public arcade or make other public performance of it without express permission from Sony Computer Entertainment Europe
    * To the fullest extent permitted by law, you may not reverse engineer, decompile, or disassemble any portion of the Game Software, or create any derivative works, or otherwise attempt to create Game Software source code from its object code.
    * You may not use any unauthorised, illegal, counterfeit, or modified hardware or software in connection with the Game Software to bypass, disable, or circumvent any encryption, security, or authentication mechanism for the PLAYSTATION®3 system.
    * You may not resell Game Software unless expressly authorised by Sony Computer Entertainment Europe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

işin yasal boyutunu ne yaptınız peki? dvd kiralama işini bilmiyorum ama iş playstation olunca sorun çıkabilir. Aşağıda PS3 yazılım kullanma şartları var.kişiler arası takaz neyse de bu işi dükkan boyutuna taşımak sorun çıkarabilir. adamlar duruyo duruyo sonradan sony baskın yaptırabiliyor bildiğiniz üzere (gerçi kopya ya karşı yapılıyor ama bellimi olur). Sistem çok iyi fikir yalnız, tüm ps3 sahipleri sevinmiş, oyun satıcıları ise bi nebze üzülmüştür

PLAYSTATION®3 Game Discs

* Game software is licensed for home use only on authorised PLAYSTATION®3 systems in Europe, the Middle East, Africa and Oceania only
    * You may not lease, rent, sublicense, publish, modify, adapt, or translate any portion of the Game Software.
    * You may not use the Game Software commercially, broadcast it, charge for its use, use it in a public arcade or make other public performance of it without express permission from Sony Computer Entertainment Europe
    * To the fullest extent permitted by law, you may not reverse engineer, decompile, or disassemble any portion of the Game Software, or create any derivative works, or otherwise attempt to create Game Software source code from its object code.
    * You may not use any unauthorised, illegal, counterfeit, or modified hardware or software in connection with the Game Software to bypass, disable, or circumvent any encryption, security, or authentication mechanism for the PLAYSTATION®3 system.
    * You may not resell Game Software unless expressly authorised by Sony Computer Entertainment Europe

ortada yasa dışı bir durum yok, sonuçta orjinal oyunları takas ediyoruz, avrupada'da bu tür uygulamalar mevcut....

• orjinal olsa bile playstation3 oyuları kişisel kullanım içindir. Takas veya kiralama yapılamaz.
  • Her şey doğruyduya şimdi ark lar yanlış ve yasa dışı diyor tebrikler
    yasa dışı olsun kopya/korsan olmasın diyorum
    herşeye bu kadar rahatsız edici sınırlar ve baskılar koyarlarsa
    yine herkes korsana koşar
    bir yerden rahatlatmak lazım
    keza oyun 100 ytl . kaçak oyun 100 . . . bandrollü ise 100-180 arası
  • Süper hizmetde, yasal boyutları hakkında benimde kafama takılan sorular var.
  • Yasadışı diyen arkadaşlara sadece gülüyorum ve aşağıdaki linkleri kapak ediyorum. Avrupa, Amerika, Japonya ve dünyanın diğer bütün gelişmiş ülkelerinde kiralama hizmeti verilmektedir. Yurtdışında bir çok oyuncu oyunları zaten bu şekilde oynamaktadır. Bunun hiçbir şekilde yasal sınırlaması yoktur.

www.gameznflix.com
    www.boomerangrentals.co.uk
    www.gamefly.com
    www.gamerang.com

• Playstation bölümünde dükkan reklamı yasaktır, lütfen konsol aksesuarları bölümüne ilan açınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.