Şimdi Ara

ACİLEN BİLENLERDEN BIOS KLONLAMA YARDIMI!!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size BIOS entegresiyle ilgili bir sorum olucak.
    Çalışan bir anakartın BIOS entegresindeki bilgiyi
    Aynı marka bir BIOS entegresine nasıl aktarabilirim
    (BIOS'u klonlamaktan bahsediyorum),
    veya nasıl diskete yedekleyerek yenisine yükleyebilirim?

BIOS Modelim AWARD 486

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam şimci awardın bios yazılımını indir. Biraz google la arat bulursun. Var olan biosun yedeklemesi için bir komut var ama bilmiyom, onada bakıver bi zahmet googledan. Aldığın yedeği yine aynı bios yazılımıyla yükleyebilirsin...

Ama diğer anakart açılır durumda değilse yani bios uçtuysa şöle yapcan. Önce biosun yedeğini alın. Sonra çalışan makinanın biosunu dikkatlice yerinden sökün ve çalışmayan biosu buraya takın. Sonra bios yazılımıyla aldığınız yedeği bu biosa yükleyin...

Gerçi ben teknik eleman olduğum için bana kolay geliyo ama riskli bir iştir. Tikkatli olmanız lasımm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

Ama diğer anakart açılır durumda değilse yani bios uçtuysa şöle yapcan. Önce biosun yedeğini alın. Sonra çalışan makinanın biosunu dikkatlice yerinden sökün ve çalışmayan biosu buraya takın. Sonra bios yazılımıyla aldığınız yedeği bu biosa yükleyin...

Gerçi ben teknik eleman olduğum için bana kolay geliyo ama riskli bir iştir. Tikkatli olmanız lasımm....

kardeş bende teknik lise bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim ama mezun olunca benimde mertebem teknisyen olacak yani bi nevi bende teknik elemanım neyse konuya gelelim. sen çalışan anakartın bios entegresini söküp yerine çalışmayanı tak demişsin peki çalışan anakartın biosunu söktüğümüzde anakart durmaz mı ?????yani çalışmaz o zaman kafam karıştı biraz

• Peki dışarıda bu işi yaptırabileceğimiz tavsiye edebileceğin biri varmı?
  • Bios sadece açılırken işe yarıyo, çalışırken eğer düzgün çıkartabilirsen, yani herhangi bir kısa devre yaptırmazsan sıkıntı olmaz... Kadıköy yazıcıoğlu işhanının üst katlarında yapıyolar....
  • alla allaaa ilginç yaw çalışan anakartın biosunu çıkartırsak pc kapanır
  • white_predator yardımın için teşkkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem update için yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.