Şimdi Ara

Acilen Erken Seçim Yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de çok saçma sapan olaylar oluyor.

Bir gün kalkıyoruz kadın cinayeti, ertesi gün kalkıyoruz hayvan katliamı, ondan sonra ki gün çocuk cinayetleri veya tacizleri başka bir gün uyanıyoruz orman yangınları ve bunun gibi bir çok olay yaşandı yaşanmaya devam ediyor.

Derhal erken seçim yapılmalıdır! Hükümet 20 seneden fazla iktidarda ve ekonomik durumlar iyi durumda değildir. Yunan sahil güvenlik botu karasularımıza kadar geliyor.

ındependent türkçe
    Yunan botu Datça kıyısına gelerek Türkiye karasularını ihlal etti… Bottan inen maskeli bir kişi karaya çıktı
    https://www.indyturk.com/node/745676/haber/yunan-botu-dat%C3%A7a-k%C4%B1y%C4%B1s%C4%B1na-gelerek-t%C3%BCrkiye-karasular%C4%B1n%C4%B1-ihlal-etti%E2%80%A6-bottan-inen

Ülkemiz mülteci ve göçmen akınları ile uğraşıyor, kadınlarımız sokaklarda kendini güvende hissetmiyor.

Bununla beraber panel dediğimiz mevzu ile insanların bilgilerine, oturdukları konum hatta hastane kayıtları bile ortaya çıkmaktadır ve bu bilgileri insanlar parayla satmaktadır.

Mevcut hükümet bu olaylara karşı yetersiz kalmaktadır.

Erken seçim yapılmalıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 11 Ekim 2024; 17:25:19 >

• Erken seçim yapıp bı 5 yıl daha aynı şeyleri mı yaşayalım? Malum kişinin tekrar aday olabilmesi için ya anayasa değişmesi yada erken seçim olması gerekiyor. Kaldı ki muhalefet her kaybettiğinde erken seçim yapacak halimiz yok. Adam gibi muhalefetlik yapsınlar iktidara gelsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Ben ortada muhalefeti göremiyorum, gören birisi varsa bana haber versin.

• Bı skeç vardı. Muhalefetin amacı iktidar olabilmek değil muhalefette kalabilmektir diye. Tam seçim zamanı ne yapar ne ederler yine muhalefette kalmayı garantilerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.