Bildirim
acilen yardım msn çalınmak üzere biri biliyosa çalınmadan önce neler yapabilcegimi bana yardım etsi
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer gizli sorunu biliyorsan şifreni değiştirmeyi dene hotmail sayfasından.eğer bilmiyorsan gerisi boş yapacağın birşey yok kardeşim. -
hemen şifreni değiştirmelisin yoksa senden önce değiştirebilirler. değiştiyse gizli soruya cevap ver o da değiştiyse msn in
destek maili var oraya mailinin ve messenger ın bilgilerini yollayarak ingilizce mail atabilirsin. forumda ararsan nasıl ve nereye yollanacağı yazıyor. -
anlamadım ben orayada giremiyom bi girsem zaten gerisini yapıcamda olmuo işte -
hotmail.com a gir, kullanıcı adını gir, şifreni yanlış gir, seçeneklerde önce gizli sorunu dene, değiştirmişlerse şifremi yedek mail adresine gönder gibi bişeyler olcaktı - kaydolurken verdiğin 2. mail adresin - onu dene. O da olmazsa msn de başka bi adresten kendine mail at, yeni mail geldi iletisi gözükünce hemen tıkla, ardından hotmail'in açılması için dua et. Açılırsa hemen şifreni ve gizli sorunu değiştir, Maillerini sil, bilgisayarında bi güzel trojan tarat. Ya keylogger yedin ya da gizli sorun - ve veya - şifren çok kolaydı... -
http://www.forumca.net/showthread.php?t=2135 burada anlatilanlar çözüm olabilir.. -
valla arkadaşım sana önce şunu sormam lazım nasıl oluyorda msn yi kapatıp sonrada hackleneceğini biliyorsun???
kimse sana bu soruyu sormamış sanırım hiçkimse mail dondurma programından haberdar değil.
msn açıkken mail dondurma programını kullanan kişi programı devreye sokrsa o esnada hotmaile girememen doğaldır. tahminimce biri sana msn yi kapatınca hacklenmiş olacak diye bişi söyledi.
eğer öyleyse bu numarayı yememeni tavsiye ederim. yok sen bi şekilde şifreni kaptırdıysan ona lafımız olamaz yapacak birşeyinde olamaz.
o program devreden çıktığı zaman msn ne kavuşursun karşıdaki ne zaman sıkılır yada elektriği yada internet bağlantısı giderse o zaman program devre dışı kalır ve sen msn ye girersin.
şimdi yanıtlaman gereken soru şu nasıl anladın hackleneceğini biri sana uyarıdamı bulundu dediğim şekilde.???
trojan vs yediysen sadece msn değil tüm şifrelerin gider o yuzden bana en mantıklı şey dondurma programı kullanılıyor olması gibi geldi ama sen soruları yantlarsan cevap alırsın.
-
IceCold yada benzeri programlarlada msn dondurulmuş olsa gizli sorudan şifreyi değiştirebilir ama yine giremez... -
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
valla arkadaşım sana önce şunu sormam lazım nasıl oluyorda msn yi kapatıp sonrada hackleneceğini biliyorsun???
kimse sana bu soruyu sormamış sanırım hiçkimse mail dondurma programından haberdar değil.
msn açıkken mail dondurma programını kullanan kişi programı devreye sokrsa o esnada hotmaile girememen doğaldır. tahminimce biri sana msn yi kapatınca hacklenmiş olacak diye bişi söyledi.
eğer öyleyse bu numarayı yememeni tavsiye ederim. yok sen bi şekilde şifreni kaptırdıysan ona lafımız olamaz yapacak birşeyinde olamaz.
o program devreden çıktığı zaman msn ne kavuşursun karşıdaki ne zaman sıkılır yada elektriği yada internet bağlantısı giderse o zaman program devre dışı kalır ve sen msn ye girersin.
şimdi yanıtlaman gereken soru şu nasıl anladın hackleneceğini biri sana uyarıdamı bulundu dediğim şekilde.???
trojan vs yediysen sadece msn değil tüm şifrelerin gider o yuzden bana en mantıklı şey dondurma programı kullanılıyor olması gibi geldi ama sen soruları yantlarsan cevap alırsın.
hotmail in yeni şifreleme sisteminde freeze programlar çalışmıyor. 2-3 denemeden sonra iptal oluyorlar..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
hotmail in yeni şifreleme sisteminde freeze programlar çalışmıyor. 2-3 denemeden sonra iptal oluyorlar..
valla iki üç deneme dediğin ne kadar bir süre dünden beri kendi msn mde denedim ve hala açılmıyo sabah 4 muydu neydi denedim hala girilmiyor. birkaç yaklaşık 10 saat.
-
YAAAA ben msnnimi caldırdım onu nası geri alcam bana yarımcı olum allahınızı seviosanız yaa :(:(:(:(:(:(:(
-
MSN hırsızlarına -
quote:
Orjinalden alıntı: saö
YAAAA ben msnnimi caldırdım onu nası geri alcam bana yarımcı olum allahınızı seviosanız yaa :(:(:(:(:(:(:(
forumda arama yapacaksın arkadaşım yukarıda sağda. türlü kelimeler dene bulursun yuzlerce sonuç
-
ya bu adamlar ne zevk alıyor bu işten ne işlerine yarıyor bu çalınan mail adresleri bilen varmı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X