Şimdi Ara

[b]Açılır Pencerelerle Başım Dertte Yardımmm[/b][color=#990000][/color]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internete girdiğimde belirli periyodlarda CID diye bir sayfa açılıyor ve ben bu sayfayı engelleyemiyorum.Bunun programının bilgisayara yüklenmiş olabileceğini düsünüyorum ancak denetim masasında program ekle kaldır bölümünde bilmediğim bir kaç prog var ancak önemli programlar olabilecegini düsündügümden silmeye korkuyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    bu programlar:
    Branding
    Context Tool
    My Web Search
    SafeCast Shared Components

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevreeci -- 1 Şubat 2008; 13:59:25 >

• Sanırım bilgisayarında clikme var. Yani virüs bence iyi bir virüs programı ile taratırsan sorunun hal olur.
    Yada format atman gerekebilir. Program ekle kaldırda bu şeklide görünmez.
  • bilgisayarımda virüs programı var NOD32 kullanıyorum formattan baska care yok mu?
  • Bilgisayarında ad-aware ve spyware taraması yaptırdıktan sonra sorun düzelecektir. Şu programı bilgisayarına indir ve bilgisayarını tarat. Daha sonra da internet geçmişini ve internet tarayıcının önbelleğini temizle.

Ad-Aware 2007

• peki bu programı calıştırırken NOD32 yi devre dıdı bırakmam gerekiyor mu yoksa ikisini birden çalıştırabilir miyim ?
  • Nod32 çalışır durumda kalabilir. Bu program, anti-virus programı gibi arka planda çalışmaz. Belirli aralıklarla bu programı açıp sabit diskinizi zararlı yazılımlara karşı taratmanız gerekir. Eğer lisanlı bir Windows işletim sistemi kullanıyorsanız, Microsoft'un sitesinden Windows Defender isimli programı indirip bilgisayarınıza kurmanızı öneririm.
  • teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.