beyler saten bıraktım ççakmak gazını son çektiğimde trip gördüm hani diyeceksinizki çakmak gazında trip görünmez saten arkilerede soruyorum görünmez diyolar neden yalan sölüyümki şimdi halıya baktığım da bi cisim beriliyo ona sabit baktığın zaman sakin gözüne bühürlenmiş gibi heryere baktığında kabarıyo arkinin suratına baktım suratı ocisimle kabardı sonra bazen bicisim geliyo bane gösteriyo şunu yapdiye şöyle bişi istedi çakmaz gazını al ayağa kalk ve o çakmak gazını sık diye öle kulağıma sölemi yo ok larnan mesela duvara bak gösteriyo ayağakalk diye bende kalkmadım işte yapmadım sonra gözümün kenarında bişi belirdi resim gibi ama tam göremedim sonra üstüme bişi fırlatdı gerçekten yemin ederim hissetdim sakin gerçek oldu sabit durdum felç geçirmişim gibi kımırdıyamıyom arki gördü beni noldu diyo bişi diyemiyim sonra göğsümün ortasından sakin pc oyunlarında canın biterde can alırsın ya aynısı oldu göğsüm içine girdi kırmızı bişi içeri girdi yeşil şey dışarı çıktı sonra çekmeye devam etdim yine halıda cisim belirdi bana bişi gösterdi yine yapmadım nolucaksa olsun dedim ve ok var arkasında tüğ var koltuğa geldi sonra bacağıma geldi sonra koluma geldi ve suratıma geldi acıtdı yani gerçektende hissetdim yani sonra oklar geri gitdi LÜTFEN NOLUR BİŞİLER SÖLEYİN NORMALMİ BUNLAR saten yanlış bişi bıraktım lütfen bu koonuyu silmeyin aylarca düşünüyorum kafayı yiyecem