Şimdi Ara

ACİLL LÜTFEN YARDIMCI OLUN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea yıkılan paket kullanıyorum. her yöne 500 dk,heryöne 1000 sms ve 1 GB internet. 1000 smsim bitti , Şimdi bu pakete ek avea içi 10000 sms + heryöne 1000 sms alabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vaioca

Avea yıkılan paket kullanıyorum. her yöne 500 dk,heryöne 1000 sms ve 1 GB internet. 1000 smsim bitti , Şimdi bu pakete ek avea içi 10000 sms + heryöne 1000 sms alabilirmiyim ?

"KAYIT" yazıp 3900'a gönder olursa kullanırsın olmazsa olmadığını anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

Avea yıkılan paket kullanıyorum. her yöne 500 dk,heryöne 1000 sms ve 1 GB internet. 1000 smsim bitti , Şimdi bu pakete ek avea içi 10000 sms + heryöne 1000 sms alabilirmiyim ?

evet kullanabilirsin. senin kullandıgın bir tarifedir. ancak arkadaşımın anlattıgı sms paketidir. farklı şeylerdir. onun için herhangi bir sorun yaşamazsın.

tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinmustafa1987

quote:

quote:

evet kullanabilirsin. senin kullandıgın bir tarifedir. ancak arkadaşımın anlattıgı sms paketidir. farklı şeylerdir. onun için herhangi bir sorun yaşamazsın.

tşk.

hayir, tarife degil o, paket. Ses, sms ve netin bir arada oldugu bi paket yikilan paket. Ama ayri bi sms paketi alabilirsin sorun olmaz, cunku bu salt sms paketi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: sahinmustafa1987

quote:

quote:

tşk.

hayir, tarife degil o, paket. Ses, sms ve netin bir arada oldugu bi paket yikilan paket. Ama ayri bi sms paketi alabilirsin sorun olmaz, cunku bu salt sms paketi degil

evet paket aynı zaman farklı bir tarifeninde üyesi olabiliyorsun. ama detaya girmek istemedim sonuc olarak sms paketini kullanabilir.

burda hemfikiriz sanırım

• Herkese çok teşekkür ederim . Sevenleri kavuşturdunuz
  • quote:

Herkese çok teşekkür ederim . Sevenleri kavuşturdunuz

:) iyi mesajlaşmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Herkese çok teşekkür ederim . Sevenleri kavuşturdunuz

:) iyi mesajlaşmalar

Eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.