Şimdi Ara

Acill-Su dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce mac 13 inç in yanına kardeşim belirsiz bi miktar su içeren bardağı koymuş bardak mac in ekranının tam arkasındaydı sanırım dökülüp biraz su içine girmiş touchpad de tıklama sesi gitti hala ekran çalışıyor touchpad çalışıyor sorunlu ama wifi de gitti hardware yok diyor ne yapmam gerekiyor ? Hemen faeketmedim cihaz açıktı farkedince kapattım.Suyu çıkarmak için uğraştım ama bulamadım garantisi var gönderirsem ne kadara mal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maclerin klavye altında kauçuk bir madde olur bu nedenle eğer klavyeye girdiyse anakarta çok da kolay geçememesi lazım. Eğer ki geçtiyse prinç dolu aynı oranda bir kaba azını kapatabileceğiniz koyun 1-2 gün bekletin muhtemelen düzgün bir şekilde çalışacaktır servise gönderirseniz direk su almış parçaların değişimini isticek ne kadara patlar kısmını ancak servis söyleyebilir. Eğer oksitlenme yapmicak miktardaysa su cihaz sorunsuz çalışmaya devam edecektir kuruduktan sonra.

Kolay Gelsin geçmiş olsun..
  • yatır pirince bekle 2 gün sonra yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

maclerin klavye altında kauçuk bir madde olur bu nedenle eğer klavyeye girdiyse anakarta çok da kolay geçememesi lazım. Eğer ki geçtiyse prinç dolu aynı oranda bir kaba azını kapatabileceğiniz koyun 1-2 gün bekletin muhtemelen düzgün bir şekilde çalışacaktır servise gönderirseniz direk su almış parçaların değişimini isticek ne kadara patlar kısmını ancak servis söyleyebilir. Eğer oksitlenme yapmicak miktardaysa su cihaz sorunsuz çalışmaya devam edecektir kuruduktan sonra.

Kolay Gelsin geçmiş olsun..

merhaba sabah açtığımda tik sesi geri geldi wifi çalışır gibi oldu ama gitti tekrar. Su ekranın altında yer alan havalandırmalardan girmiş sanırım. Çok az bi miktar çıkarabildim ne kadar girdiğini bilmiyorum pirinci daha önce başka cihazımda denedim faydasını görmedim genius daki arkadaşlar su döküldüğünü anlarlar mı ki

• Sen söylenenleri dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun? Pirinç işe yarayabilir.

Açıp bakarlarsa anlaşılır.

• maystha1964 kullanıcısına yanıt
    Suyun döküldüğünü anlamak zor bir işlem değil eğer esermiktardaysa zaten içine koydukları kağıt renk değiştiriyor bu durumda cihaz su almış oluyor ve kanıtları oluyor. Sizin şuan yaptığınız işlem daha kötü bir işlem su varken açmanız demek donanıma zarar verebilir eğer prince güvenmiyorsanız ki havadaki nemi en çok alan üründür bu nedenle önermiştim bir kalerüfer peteğinin üstüne bırakın 2- 3 gün kalsın sonrada kullanın siz şuan bilerek bozmaya çalışıyorsunuz cihazı bu sure zarfında denemeyin eğer deneycekseniz servise gösterin. Muhtemelen cihazın artık bir garantisi yok bunu göz önünde bulundurarak işlem yapmanız yararınıza olur..

Kolay Gelsin..
  • tamam pirince yatırdım klavyenin üstüne ve altına pirinç koydum ekranı da jelatinle sardım çizilmesin diye kapalı bir kutuya koydum güneş alan bi yere bıraktım 2 gün sonraya doğru kullanabilir miyim ? bilgisayarı açmam gerekiyordu projemi almak için

• ön havalandırmadan 1 tatlı kaşığı kadar su girmiş masa boyunca ilerleyip arkasından girmiş dalga etkisiyle. Hemen farketmedik 3-4 dakika bilgisayar açıktı. touchpad e bastığımda tıklama sesi gitmişti yani tıklamıyordu hemen bilgisayarı kapattım. kapağının üzerine 90 derecelik açıyla koydum öndeki havalandırmaya peçete sıkıştırdım biraz ıslandı 1 saat beklettikte sonra o peçete sonra değiştirdim değiştirdiğim peçete ıslanmadı. projem olduğu için açmak zorunda kaldım açtığımda wifi gitmişti ama tıklama sesi vardı hemen projemi usbden aldım kapattım. ertesi sabah pirince koydum 2kg pirinci her yerine döktüm. güneşin direk vurmadığı bir masaya bıraktım 1 hafta geçti şu an denedim wifi çalışıyor tıklama sesi normal herhangi bir anormallikle karşılaşmadım.

• hadi hayırlı olsun
  • Ucuz atlatmışsınız hocam. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.