Şimdi Ara

Acill yardım hangisini alacagımı bilemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaşadıgım ilde 3 tane fotograf makinası buldum amatör olarak yenice başlıyacagım bu makinalar hakkında bilgisi olan birileri yardımı dokunursa çok iyi olucak şimdiden çok teşekkür ediyorum.

1 MAKİNA CANON 10D 35K ( BİR ARKADAŞIMIN BABASI ALMIŞ ZAMANINDA KALMIŞ BİR KÖŞEDE ORJİNAL SHOTTER) 250 TL TÜM EKİPMANLARIYLA

2.MAKİNA CANON 350D 25K 300 TL TÜM EKİPMANLARIYLA.

3.MAKİNA CANON 450D 85K VİZÖRÜN ETRAFINDAKİ GÖZ DAYAMA YERİ YIRTILMIŞ KENDİSİ ZAMANLA SÖKMÜŞ . HAFIZA KARTI YOK SADECE GERİYE BÜTÜN EKİPMANLARIYLA VAR 400 TL

TEŞEKKÜR EDERİM

• 450D
    quote:

1 MAKİNA CANON 10D 35K ( BİR ARKADAŞIMIN BABASI ALMIŞ ZAMANINDA KALMIŞ BİR KÖŞEDE ORJİNAL SHOTTER) 250 tl TÜM EKİPMANLARIYLA

2.MAKİNA CANON 350D 25K 300 TL TÜM EKİPMANLARIYLA.

3.MAKİNA CANON 450D 85K VİZÖRÜN ETRAFINDAKİ GÖZ DAYAMA YERİ YIRTILMIŞ KENDİSİ ZAMANLA SÖKMÜŞ . HAFIZA KARTI YOK SADECE GERİYE BÜTÜN EKİPMANLARIYLA VAR 400 TL
  • Bunlar arasinda model olarak 450d mantikli model ama sizin belirttiginiz 450d bayagi hirpalanmis herhalde.

Makineyi gördünüz mü? Yaninda lens var mi? Batarya ne durumda?

Bunlar da önemli.

Ayni fiyata internetten daha temizini de bulabilirsin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 28 Mayıs 2016; 10:39:28 >
  • Usta 10D nin shotterini ve 350D nin shotterini hesaplıyamıyoruz orjinal olmayadabilir dün onun bi arkadaşıyla konuştum zamanında dügün fotografçısından alınmış ve 1 yıldız yatıyormuş 10D 450D nin fotografları var özelden facebook adresiniz varsa gönderin atıyım size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.