Şimdi Ara

Acill Yardım - Ptt Kapıda Ödeme İle Ürün Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Sahibinden.com' da bi telefon beğendim ve fiyatı benim bütcemden fazlaydı adma ile görüşme yaptık indirim yapmasını söyledim örnek veriyorum : 500 tl den 400 tl ye düşmesini istedim kabul etmedi .. daha sonra aradan 2 gün geçti tekrar mesaj attım bakın dedim peşin 400 lira vericem nakit ihtiyacınız varsa satın dedim adam bana " başka birisi ile 450 ye anlaştık ama sesi çıkmadı eğer yarına akdar aramaz ise sana satayım " dedi bedne tamtm dedim ertesi gün telefonu 400 e bana sattı ve ptt kapıda ödemeli göndermesini istedim oda dediki " daha önce hiç göndermedim bilmiyorum sıkıntı çıkarmı ? " dedi bende hayır dedim ve ürünü bu sabah kargoya verdi ve hemen bana takip numarasını verdi .. şuan sorgulamaya giriyorum ürünün normal kilosu : 210 gram olması gerekirken ürün : 530 gram neden çok daha fazla ağır bu ürün ? acaba farklı bişeymi gönderildi .. forumda okudum paketi Kontrol Etmemize ptt görevlileri izin vermiyormuş ne yapmalıyım ?

Son Durum Bu ! Ne Zamana Gelir ?

Acill Yardım - Ptt Kapıda Ödeme İle Ürün Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzam123 -- 31 Temmuz 2013; 3:47:01 >

• hocam sadece ürünün ağırlığı o kadar olabilir ancak ürüne zarar gelmesin diye etrafına koruyucu bir şeyler sarılmıştır ayrıca kutuya konulmuştur 300 gramın hesabını mı yapıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarz aleti,kulaklık kutusu var arkadaım.cihaz sadece 210 gram olabilr.
  • İçinden başka birşeyde çıkabilir
  • allah akıl versın kalıp sabun beklenıyor......
  • Ya Arkadaşım FOrumda O Kadar Gördümki Aldatılanlar bilmem neler en sonda kilogramla ilgili bişey gördüm şahlandım korktum hemen :)) ne biliyim ya :) haklısınız :) ama kalıp sabun çıkarsa o zaman görürüm işte :)
  • 250 gr için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 kalıp sabun gönderdi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

1 kalıp sabun gönderdi bence

Banada Öyle Geliyor :)
  • kontrol etme şansın yok kesinlikle ödeme yapma ve alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz siz olun ptt kargo kullanmayın
    perşembe günü anadolu yakasından avrupa yakasına kargo gönderdim ama kargom bugün öğleden sonra ancak ulaştı
    ne var bu kadar uzun sürcek anlamadım en fazla 2 günde ulaşmalıydı.
    resmen rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 31 Temmuz 2013; 0:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

kontrol etme şansın yok kesinlikle ödeme yapma ve alma.

evet içime bi kurt düştü :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

siz siz olun ptt kargo kullanmayın
    perşembe günü anadolu yakasından avrupa yakasına kargo gönderdim ama kargom bugün öğleden sonra ancak ulaştı
    resmen rezillik

ooohooo o 2 güne ulaştıysa bizim akrgo : istanbul avrupa yakasından - erzuruma 1 aya felan gelir heralde ?
  • hocam şubede kontrol etme şansın var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

hocam şubede kontrol etme şansın var diye biliyorum

Bilgilendirdiğiniz İçin teşekkür ederim eğer öyle birşey varsa kesinlikle yapmalıyım o yüzden kargoyu hergün takip etmeliyim sağolun :)
  • crzam123 C kullanıcısına yanıt
    kutuyu bir bomba imha ekibiyle açmanda fayda var
  • thelastatakan kullanıcısına yanıt
    Alaylık Bir Durum Değil Bence ;) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzam123

quote:

resmen rezillik

ooohooo o 2 güne ulaştıysa bizim akrgo : istanbul avrupa yakasından - erzuruma 1 aya felan gelir heralde ?

keşke kullanmasaydım ptt kargoyu neyse ilk kez kullanmıştım daha da kullanmam. 1-2 haftada gelirse dua et
    2gün bile deği 3.gün öğleden sonra anca ulaştı kargom.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crzam123

quote:

resmen rezillik

keşke kullanmasaydım ptt kargoyu neyse ilk kez kullanmıştım daha da kullanmam. 1-2 haftada gelirse dua et
    2gün bile deği 3.gün öğleden sonra anca ulaştı kargom.

allahım ya.. of içine tüküreyim ne diye ptt kullandıkki Sanki Sürat V.İ.P Kullanırdım 1 günde elimde olurdu kargom be :S

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

kutuyu bir bomba imha ekibiyle açmanda fayda var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.