Arkadaşlar, bir traş makinesi alacağım ama karar veremedim ne yazık ki... BRAUN eskisi gibi değil diyorlar... Philips olsun diyorum ama onda da envai çeşit seçenek var. Ben 100-350 ytl arasında bir mebla düşünüyorum. ÇOK ACİL GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. Şimdiden teşekkürler
Traş makinesi konusunu yaklaşık 6-7 aydır araştırıyorum.Eğer 350 ytl lik bütçe ayırdıysan Panasonicten şaşma derim.Ben 2 gün önce netten sipariş verdim ES 8807 modelini.312 ytl ye.En iyi traş makinesi Panasonic tir.
Teşekkür ediyorum... Peki dostum, hangi siteden ve hangi özelliklerine güvendiğin için aldın bu aleti? Biraz daha ayrıntıya girersen çok sevinirim...
philips 6707 eski modlini al internetten cok tavsiye ederim. kıl toplanma hazneli
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, yukarıdaki adresi zaten uzun uzun inceledim ama panasonic^te bir tırnak darbesiyle nohut kadar elekte delik açılma olayı biraz canımı sıktı. Yinede panasonic'i bu kadar öven arkadaşlar olunca ben de o tarafa kayıyorum ister istemez:)) Ama duş alırken traş olmak fantezim ne olacak o zaman yahu, bu panasoniclerle duşa girersek bize horon teptirmez inşallah :)) ???
quote:
Orjinalden alıntı: salihsemih
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, yukarıdaki adresi zaten uzun uzun inceledim ama panasonic^te bir tırnak darbesiyle nohut kadar elekte delik açılma olayı biraz canımı sıktı. Yinede panasonic'i bu kadar öven arkadaşlar olunca ben de o tarafa kayıyorum ister istemez:)) Ama duş alırken traş olmak fantezim ne olacak o zaman yahu, bu panasoniclerle duşa girersek bize horon teptirmez inşallah :)) ???
Panasoniclerin ıslak/kuru mdelleri bildiğim kadarıyla duşta kullanılabilir ama emin değilim.
Ayrıca tırnak darbesiyle eleği kırılan Braun du yanlış hatırlamıyorsam.
Paran varsa Panasonic diyorlar, benim param yok Philips kullanıyom.
Tırnak darbesiyle kırılan maalesef panasonic.Bu olay benimde canımı sıktı,çünkü yılardır brauna elek yetiştiremedim,en sonunda çarpıp kırdım,panasonici alırsak elekte sorun yaşarız gibi geliyor.
Bende çok araştırdım.Panasonic de karar kıldım.Şöyle ucuz fiyata bulsam hemen alacağım.Panasonic den şaşmayın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme