Şimdi Ara

(ACİLLLL!!!!)Iphone 4 mü , Nokia Lumia 820 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an gerçekten karmaşa içerisindeyim çünkü tam anlamıyla kafam karıştı !! Iphone 4 ile Lumia 820 arasında gidip gidip geliyorum . İkisini de kullanmış kullanıcıların yorumu benim için daha önemlidir ! Kesinlikle çok acil Salı'ya kadar cevap yazılması gerekiyor ! Lütfen kayıtsız kalmayalım :)

• selam
    uygulama ve oyun bollugu onemli degilse
    lumia 520 bile ipone4 den hizli ve akici
    iphone 4 kasiyor yakinda ios7 cikacak dahada zorlancagi kesindir
    siz bence 820 yada 720 alin ip4 artik cok eskidi 1000.- fazla
    4s idare ediyor
    win8 guzel olmus akici ve farkli bence deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xiusy

Şu an gerçekten karmaşa içerisindeyim çünkü tam anlamıyla kafam karıştı !! Iphone 4 ile Lumia 820 arasında gidip gidip geliyorum . İkisini de kullanmış kullanıcıların yorumu benim için daha önemlidir ! Kesinlikle çok acil Salı'ya kadar cevap yazılması gerekiyor ! Lütfen kayıtsız kalmayalım :)

Kesinlikle 820. En azından ip4 un geleceği kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

quote:

Şu an gerçekten karmaşa içerisindeyim çünkü tam anlamıyla kafam karıştı !! Iphone 4 ile Lumia 820 arasında gidip gidip geliyorum . İkisini de kullanmış kullanıcıların yorumu benim için daha önemlidir ! Kesinlikle çok acil Salı'ya kadar cevap yazılması gerekiyor ! Lütfen kayıtsız kalmayalım :)

Kesinlikle 820. En azından ip4 un geleceği kalmadı
    Parafla 922 TL'ye 820 alabilirsiniz. Bugün son(pazar):http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_820_black-lumia-820-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=63522

• Tabiki 820.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Parafla 922 TL'ye 820 alabilirsiniz. Bugün son(pazar):http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_820_black-lumia-820-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=63522

Hocam 1072 yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

Hocam 1072 yazıyor.

Dediğim gibi Paraf kartınız varsa 150 TL daha indirim var: forum.donanimhaber.com/m_76216021/f_//tm.htm#76216021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 16 Haziran 2013; 2:51:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 1072 yazıyor.

Dediğim gibi Paraf kartınız varsa 150 TL daha indirim var: forum.donanimhaber.com/m_76216021/f_//tm.htm#76216021

L520 de 540 liraya inmişti paraf daha da indiriyor muydu onu da? Eğer öyleyse çok kötü kaçırdık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 1072 yazıyor.

L520 de 540 liraya inmişti paraf daha da indiriyor muydu onu da? Eğer öyleyse çok kötü kaçırdık.

75 TL indiriyor onu da. Yani 465 TL. Daha kaçırmadınız bugün son

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 1072 yazıyor.

75 TL indiriyor onu da. Yani 465 TL. Daha kaçırmadınız bugün son

Yine çok iyiymiş ama önce bir Paraf bulmam lazım :)

• Tabiki lumia :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TomorrowLand~

Tabiki lumia :)
    820 kalın ve ağır gelirse

720 modeline bak

512mb ram düşündürmesin, oyun oynamam çok derseniz sorun olmaz

onun haricinde 820

iphone4 siri yok, sar değeri yüksek, modası geçti
  • 520 nasıl?

• Uygulama bollugu ios da var.
    ama ip4 artik eskidi gercekten.4s almak mantikli olurdu ama.
    ip4 ile 820 arasinda kalsam ben 820 alirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yurt dışından almayı düşünürsen 4s alırsın 1000₺ ye ama 5 de 1300₺ mesela. Yok diosan 820 @l tabi mecburen 4 den daha iyi olduğunu yazmışlar. 4s kat ve kat daha iyi şu an için 820 den

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

520 nasıl?

ekranı kötü
  • L820, an itibarı ile i4 ve i4s den daha tercih edilebilir diye görüyorum ve iOS7 oncesinde artık i4 alınmaz diye duşunuyorum. İ5 ve L820 kullanıyorum ama L820 benim daha çok hoşuma gidiyor. Ekran daha geniş ve buyuk olduğundan ötürü kullanımı da daha rahat. Zaten stabilite konusunda i5 den hiçbir geri kalır yanı da olmadığından ve Full sürüm ofis ve tüm dünya ücretsiz navigasyonu da içeriğinde barındırdığından bence ihtiyaçlar doğrultusunda tercih edilebilecek en iyi f/p telefondur L820. iphone nin geriye doğru neredeyse tüm modellerini de kullandığımdan 4s in ekran çözünürlüğüne lafım yok ama boyut olarak L820 den sonra çok küçük geliyor ve ben gibi orta yaş grubundaki adamların açıkçası gözleri pek seçmiyor :) O yüzden bence iki telefonu da elinize alarak kurcalamadan karar vermeyin.

• Tabiki 820.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Tabiki 820.
    iphone 4 ün avantajı uyguluma imkanı, kolay bulunabilir ve ucuz yedek parçası, ama ben olsam ki ben de öyle yaptım elimde iphone olmasına rağmen lumia alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

iphone 4 ün avantajı uyguluma imkanı, kolay bulunabilir ve ucuz yedek parçası, ama ben olsam ki ben de öyle yaptım elimde iphone olmasına rağmen lumia alırım

Alıntıları Göster
    i-phone 4 ün piyasaya çıkalı nerdeyse 3 yıl olacak ama Lumia 820 henüz 6 aylık bir telefon. IP-4 artık her açıdan çağdışı bir telefon ona verilecek paraya yazık. Lumia 820, IP-4'e her açıdan beş basar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.