Şimdi Ara

Acillll ISO goruntusuu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben birkac ay once MacBook Pro almistim. Ve Mac Os x olarak calistirdiktan sonra windows olsa daha iyi olur diye dusundum ve basladim arastirmaya. Boot Camp ile yapilabildigini ogrendim ve Boot Camp i MacBook'umda actim ve internetten buldugum video ile ayni anda yapmaya calistim bi baktim adam ISO goruntusune gerek oldugunu soyluyor internette ISO goruntusu aradim ama tabiki bulamadim. Hala ISO goruntusu ariyorum. Birde size sormak istedim. Nerede ISO goruntusu bulabilirim ? ACIL Yardim LUTFENN !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurs123

Oncelikle Merhaba Arkadaslar,
    Ben birkac ay once MacBook Pro almistim. Ve Mac Os x olarak calistirdiktan sonra windows olsa daha iyi olur diye dusundum ve basladim arastirmaya. Boot Camp ile yapilabildigini ogrendim ve Boot Camp i MacBook'umda actim ve internetten buldugum video ile ayni anda yapmaya calistim bi baktim adam ISO goruntusune gerek oldugunu soyluyor internette ISO goruntusu aradim ama tabiki bulamadim. Hala ISO goruntusu ariyorum. Birde size sormak istedim. Nerede ISO goruntusu bulabilirim ? ACIL Yardim LUTFENN !!!

ISO görüntüsüne gerek olmadan da yapabilrsin bunu BOOTCAMP yardımı ile. ha illa da ISO lazımsa, malum ortamlarda istemediğin kadar bulabirsin

• cio_cio kullanıcısına yanıt
    Abi ben BOOTCAMP i kac kere denedim ama basaramadim sorun ne olabilir ?
  • ugurs123 U kullanıcısına yanıt
    ne gibi bir hata alıyorsun?
  • cio_cio kullanıcısına yanıt
    Her denegisimde farkli cikiyo valla anlayamadim.
    windows kaç kurmaya çalışıyorsun? 7 mi 8 mi? önce bir iso dosyası bul, onu flasha at, sonra bootcamp'a girip sadece ileri ye tıkla hepsi bu. karşılaştığın hatay da not edersen ona göre yardımcı olabilirim.
  • abi ben windows 7 kurmak istiyorum. Ama ISO dosyasi icin hangi web sitesine guvenmeliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    JVC Kamera sorunu lütfen bakin !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sana microsoftaki dosyanın link vereyim.
    Serial olmadan 30 gün denetir. O deneme zamanında kırabilirsiniz ya da orjinal serial satın alabilirsiniz.
    http://techverse.net/download-windows-7-iso-x86-x64-microsofts-official-servers/
  • Benim bildigim apple win7 destegini kaldirdi sadece 8.1 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.