Şimdi Ara

ACİLLLL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar,

bravo 1.6 multıjet otomatık 2010 model dynamic paket 100000 km de alınır mı?

aracta herhangı bır kaza yok

35000 e anlaştım.

alınır mı sızce nasıl bı fıyat ve aractır?

• fiyatına göre güzel araç, multijet motor için 100bin km falan çok düşük şeyler, alınır
  • eywAllah cevap için.

arkadaslar baska bilgisi soyleyecegı olan yok mu?
  • arkadaslar bugun baktırmaya gıdecegım aracı

devlet memuruyum varmı bır soyleyecegı bılgısı olan??
  • Çok fazla tercih edilen bir araç olmadığı için forumda da kullanıcısı pek yok bu yüzden çok fazla cevap gelmez.Güzel araçtır marea,stilo gibi değeri bilinmeyen araçların devamı bir model olup ve yine fiatın yüksek fiyat politikası yüzünden heba ettiği başka bir model.Üretimide yok.

34 bin ile 40 bin arası piyasası var.Fiyatı uygun bakımları düzgün yapılmış ve hor kullanılmamışsa alınabilir.İkinci eli sıkıntılıdır.Bu aracı uzun süre binerim diye tercih ediyorsanız alın.Motor bakımları düzgün yapılmışsa uzun km'ler daha sıkıntı çıkarmaz bu aracın en iyi yanı motorudur.Otomatik olduğu için vites geçişleri biraz sarsıntılıdır özellikle şanzımanı kontrol ettirmenizi öneririm.

Genel olarak yalıtımı iyidir.Malzeme kalitesi orta seviyede olmakla beraber işçilik olarak pek kusuru yoktur zaten bu araçlar ithal üretimdi.Dynamic verisyonda idare eder bir donanım seviyesine sahiptir tabi dynamic plus olsa daha iyi olurdu ama işinizi görür.

Kısaca sorunu yoksa hemen satılması düşünülmüyorsa alınıp binilebillir

• Araba temiz ise alınır.
    İyice kontrol ettirmekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.