Şimdi Ara

Acillll yardım lütfenn arkadaşlar(fabrika ayarlarına döndükten sonra tel açılmıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telefondan hatıımı çıkartıp fabrika ayarlara döndüm daha sonra hattımı takmak için teli kapadım hattımı taktım sonrasında açımaya denedim açılmıyo napmam lazım şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Fabrika Ayarlarına Döndürdükten Sonra Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra açılmazsa, bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte olası nedenler ve çözümler:

• Bozuk Yazılım: Fabrika ayarlarına döndürme işlemi sırasında yazılımda bir sorun oluşmuş olabilir. Bu durumda, telefonu kurtarma moduna alarak orijinal yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

• Donanım Sorunu: Fabrika ayarlarına döndürme işlemi sırasında telefona fiziksel olarak zarar verilmiş olabilir. Bu durumda, bir tamir merkezine başvurmanız gerekir.

• Pil Sorunu: Telefonun pili bitmiş olabilir veya hasar görmüş olabilir. Telefonu şarj etmeyi veya pili değiştirmeyi deneyin.

• Yanlış Fabrika Ayarlarına Döndürme Yöntemi: Fabrika ayarlarına döndürme işlemini yanlış bir şekilde gerçekleştirmiş olabilirsiniz. Doğru yöntemi kullanarak işlemi tekrar deneyin.

Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, aşağıdaki ek adımları deneyebilirsiniz:

• Güvenli Modda Başlatma: Telefonu güvenli modda başlatarak, üçüncü taraf uygulamaların soruna neden olup olmadığını kontrol edin.

• Kaçak Telefonlar: Kaçak telefonlarda, fabrika ayarlarına döndürme işlemi düzgün çalışmayabilir. Bu durumda, bir yetkili servis merkezine başvurmanız gerekir.

Önemli Not: Fabrika ayarlarına döndürme işlemi tüm verilerinizi siler. Bu nedenle, işlemden önce mutlaka verilerinizi yedekleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buradan çıkardığım sonuç fabrika çıkışı sorunlu
  • hayır bn 4 aydn beri kullanıyorum çalışıyordu daha bu sabah fabrika ayarlarına dön dedim döndü teli kapattım sonra tekrar açmaya çalıştım açılmıdı....
  • lütfen arkadaşlar yok mu yardımcı olacak çok acillllllll
  • Hafıza kartını çıkarıp açmayı denedin mi ?
  • Eğer nokia yazıp kalıyors eller kavuşmuyorsa hafıza kartını çıkarıp dene.
  • evet denedim olmuyorr :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açma tuşuna basıyorum hiç görüntü gelmiyor.yazılımsal birşey olablir mi acaba
  • yok mu yardımcı olacak birisi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan554
    açma tuşuna basıyorum hiç görüntü gelmiyor.yazılımsal birşey olablir mi acaba

dalga gecmiyorum ama sarji oldugundan eminmisin ?
  • Telefon açma tuşuna bastığınız halde Tepki vermiyorsa verdiği tek tepki FLASH Belleğin bağlantısı için olan siyah ışık tepkisidir!
    Aşağıda bahsettiğim çözüm sadece NOKIA yazısına kadar açılmayan ekrana ışık gelmiyen kitlenmiş veya yazılımı göçmüş durumunda olan telefonlara uygulanan işlemlerdir.

Açma tuşuna (Power tuşu) hafif dokunduğunuzda (TUŞA BASILI TUTMAYIN) tuş takımı ve ekran ışığı gelmesede ekranda bir siyah renklenme oluşur bu gözle görülebilecek kadar hassas bir ışıktır karanlık bir ortamda anlaşılır.

Kitlenme veya yazılım göçmesi bi kaç hatalı kullanımdan dolayı oluşmakta!
    Telefona En son yüklediğiniz bir uygulamadan veya programdan dolayı oluşmuş olabilir.Hafıza kartı onay alınmadan telefondan çıkarıldığında yada yüklü programlar ve dosyalardan dolayı fabrika ayarlarına geri döndüğünüz için hafıza kartındaki yüklü olan programlarla oluşan çakışmalardan yazılımsal kitlenme olmuştur.Eğer telefon Donmuşsa aktifleştirmek için aşağıdaki yöntemi uygulayın.

Telefonun bataryasını sim kartını ve hafıza kartını çıkarın Telefonun AÇAMA/KAPAMA (power tuşu) tuşuna basılı tutun 15saniye boyunca içindeki akımı boşaltın (hafıza pili olduğu için telefonunuzda pile bir yüklenme oluşacaktır bu olaydan sonra ilk açılışta sizden tarih ve saat güncellemesi isteyebilir)
    Sonra hafıza kartını takmadan telefonu tekrar açmaya deneyin.
    Açılmazsa bu işlemi bu kez şarj bağlantısı ile yapmanız gerek! Burası çok kıritik! dikkatli olun tuşa uzun süre basmayın arka arakaya denemeyin.
    sim kartı ve bataryayı çıkartın (hafıza kartıda takılı olmasın) Telefonu bu şekilde sarja takın güç aktarımı olmayacak merak etmeyin telefonun akım kontrolü var telefonun Power tuşuna 5 saniye basılı tutun sonra telefona sim kartınızı ve bataryanızı takın. bataryayı takarken ışıklar gelip Power Off modunda telefonunuz açılacak ve sarj olduğuna dair bataryanın ekranın üst köşesinde simge çıkacaktır.

Telefonunuzda Flash belleğinde göçme oluşmadıysa bu işlemlerden sonra açılacaktır

eğer yine açılmadıysa telefonu USB bağlantısı ile "OGM JAF PKEY Emulator v5" programı ile yeni yazılım kurmanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 5 Mart 2010; 21:08:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

Telefon açma tuşuna bastığınız halde Tepki vermiyorsa verdiği tek tepki FLASH Belleğin bağlantısı için olan siyah ışık tepkisidir!
    Aşağıda bahsettiğim çözüm sadece NOKIA yazısına kadar açılmayan ekrana ışık gelmiyen kitlenmiş veya yazılımı göçmüş durumunda olan telefonlara uygulanan işlemlerdir.

Açma tuşuna (Power tuşu) hafif dokunduğunuzda (TUŞA BASILI TUTMAYIN) tuş takımı ve ekran ışığı gelmesede ekranda bir siyah renklenme oluşur bu gözle görülebilecek kadar hassas bir ışıktır karanlık bir ortamda anlaşılır.

Kitlenme veya yazılım göçmesi bi kaç hatalı kullanımdan dolayı oluşmakta!
    Telefona En son yüklediğiniz bir uygulamadan veya programdan dolayı oluşmuş olabilir.Hafıza kartı onay alınmadan telefondan çıkarıldığında yada yüklü programlar ve dosyalardan dolayı fabrika ayarlarına geri döndüğünüz için hafıza kartındaki yüklü olan programlarla oluşan çakışmalardan yazılımsal kitlenme olmuştur.Eğer telefon Donmuşsa aktifleştirmek için aşağıdaki yöntemi uygulayın.

Telefonun bataryasını sim kartını ve hafıza kartını çıkarın Telefonun AÇAMA/KAPAMA (power tuşu) tuşuna basılı tutun 15saniye boyunca içindeki akımı boşaltın (hafıza pili olduğu için telefonunuzda pile bir yüklenme oluşacaktır bu olaydan sonra ilk açılışta sizden tarih ve saat güncellemesi isteyebilir)
    Sonra hafıza kartını takmadan telefonu tekrar açmaya deneyin.
    Açılmazsa bu işlemi bu kez şarj bağlantısı ile yapmanız gerek! Burası çok kıritik! dikkatli olun tuşa uzun süre basmayın arka arakaya denemeyin.
    sim kartı ve bataryayı çıkartın (hafıza kartıda takılı olmasın) Telefonu bu şekilde sarja takın güç aktarımı olmayacak merak etmeyin telefonun akım kontrolü var telefonun Power tuşuna 5 saniye basılı tutun sonra telefona sim kartınızı ve bataryanızı takın. bataryayı takarken ışıklar gelip Power Off modunda telefonunuz açılacak ve sarj olduğuna dair bataryanın ekranın üst köşesinde simge çıkacaktır.

Telefonunuzda Flash belleğinde göçme oluşmadıysa bu işlemlerden sonra açılacaktır

eğer yine açılmadıysa telefonu USB bağlantısı ile "OGM JAF PKEY Emulator v5" programı ile yeni yazılım kurmanız gerekmektedir.

Annemin C3-01 telefonunu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra acamamistim ilk yazdığın işlemi yaptım telefon açıldı Allah razı olsun senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.