Şimdi Ara

Acilllll Fren Balatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1998 Model Toyota Corolla XEİ min Fren Balatalarından ince iç gıcıklatıcı Bir ses Geliyor sebebi Fren Balatarının Bitiyor olması mı? Eğer bitiyorsa Fiyatları Ne Kadardır
    Bilen var Mı?
    Yada Bana Fiyat Listesi içeren Bir link Verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImAgiNaRY -- 18 Aralık 2006; 0:12:20 >

• SEs fren balatalarından geliyor ve biraz daha sürerse fren disklerini bitirebilirsiniz
    fren balataları fiyatı orjinalleri ; önler 50-60 arası,arkalar 40-45 civarı.
    yansanayiler daha dayanıklı ama tavsiye etmem..baya bi ucuz
    saygılar
  • teşekkür ederim kardeş
  • dostum eğer yan sanayi alacaksan lucas ve delphi nin balatalarını al. Fiyatlarını bılmıyorum ama orjinalleri kadar kaliteli. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImAgiNaRY

1998 Model Toyota Corolla XEİ min Fren Balatalarından ince iç gıcıklatıcı Bir ses Geliyor sebebi Fren Balatarının Bitiyor olması mı? Eğer bitiyorsa Fiyatları Ne Kadardır
    Bilen var Mı?
    Yada Bana Fiyat Listesi içeren Bir link Verebilir misiniz

30.000 bakımında ön balatalar değişti ankara lider de...
    orjinal ingiliz balatalar.... serviste balata + işçilik 60 ytl idi... 10-20 lira için değmez... orjinal daha iyidir.
  • daha gecen hafta baktım takımı tokullarda 177 ytle on 177 ytl arka
  • o seste kronık bı ses 2 metalın bırbırıne degme sesı gıbı o gecmıyor hıc bır zaman toyotanın kronık hatası 93-98 corollalarda.pekıa rabanda frene bastıgında cekme oluyormuherhangı bı yone?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 18 Aralık 2006; 16:25:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ate fren balatası önerirmisiniz
    20 yıl önce açıldı
    Debriyaj Balatası Testleri...
    9 yıl önce açıldı
    Kampana Fren Disk Fren Muhabbeti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.