Şimdi Ara

ACİLLLLL İŞLEMCİ FAN ARASI SORUN OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB BEN İŞLEMCİ İLE İŞLEMCİ FANINI YAPIŞTIRMAK İÇİN SİLİKON SIKTIM ÇÜNKÜ İŞLEMCİĞ FANINDA SANIRIM BAKIR YADA METAL VARDI BİR SORUN OLUR MU LÜTFEN ACİL CEVAPLAR MISIN IZ ????

• tutar mı hiç orası zaten acayip ısınıyor eritir makinayı yakarsın. hem çıkart onu
  • OK TŞK EDERİM ONUN ARASINA NE KOYABİLİRM TUTMASI İÇİN ???????
  • onun için özel bi madde var adını hatırlayamadım hatırlarsam yazarım
  • hatırlarsan yazartmısn tşk edrim bende bi
    liom maddesi olduğunu ama o yok dişyr silikon tutar dedim tşk ederim cvp atarsın ok ??
  • termal macun var onu kullan arkdaşım silikon olur mu iyiki donanımına zarar gelmemiş
  • tşk ederim termal macun içn de onu nerden bulabilirim :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarcılardan temin edebilirsin yada firebal da var artric silver 5 ve zalman en iyilerihttp://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=TERMAL%20GREASE
  • her bilgisayar parçası alabileceğin mağazadan temin edebilirsin. 8 - 10 ytl civarında.

kullanımı ise işlemcin ile fanın işlemciyle temas edecek tüm bölümlerini yumuşak bir bezle sil. daha sonra işlemcinin üzerine tam ortasına yarım nohut büyüklüğünde sık. biraz daha az bile olabilir. fazla kaçırma sakın yoksa işlemciyi soğutmaktan çok ısıtmaya yarar. sıktıktan sonra direk fanı oturt . elinle falan sürmeye çalışma. fanın vidalarını sağlam oturttuğuna emin ol vidaları sıkarken de fanı hafifçe bastır.

olay budur . gerisi kendi becerin

kolay gelsin

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.