xp açılyor ve 5 saniye sonra kullanıcı şifresini girmeden reset atıyor.format atıcam ama outlooktaki bilgileri mailleri kopyalamam gerek hdd yi başka pc ye taktım diğer bilgileri aldım ama outlook u alamadım. orjinal yazılım sorunu benimde başımda vardı acaba ondan mı açılmıyor.
yardımlarınızı esirgemeyiniz.
Selamlar kardeş,
Outlook maillerinin uzantısı "MSG" dir ; ayrıca bir zamanlar "Outlook Arşivleme" yaptıysanız eğer, bunların uzantısı da "PST" dir.
Makineyi bir de "Güvenli Kipte" açmayı deneyin. Eğer açılırsa, harddiskinizdeki MSG ve PST uzantılı tüm dosyaları bulup, farklı bir klasöre kopyalayın ve CD' ye atın.
kardeş arkadaşın dediklerine ilave olarak bilgisayarının c:\ sürücüsünde yer alan Document And Settings dosyasının içinde kullanıcı isminin olduğu dosyayı aç, dosyayı açtıktan sonra klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçeneğini aktif hale getir, ekrana Locak Settings dosyası gelecek, onun içinde Application Data diye bi dosya olacak, onuda açtıktan sonra Microsoft diye bir dosyayı açacaksın, Microsoft dosyasının içinde Outlook diye bir dosya var, o dosyayı yedeklediğinde Outlook'u yedeklemiş olursun,