Şimdi Ara

Açılmayan Telefon Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç bir şekilde açılmıyor telefon tepki vermiyor yani 3-4 aydır bu halde parça için bozuk telefon alan bir yere satmayı düşünüyorum ama telefon calısırkenki bilgilerim içinde kaldı fotoğraf şifreler vs vs sizce buna erişim sağlanabilirmi

• Aynen, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı servise verdiniz de bu cihaz artık çalışmaz mı dediler? yoksa senin kanaatine göre mi açılmıyor?
  • Cihaz ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlanabilir tabii ki. Muhtemelen anakart arızası var.
  • Arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın hepinize cevap vereyim tek mesajda telefon general mobile discovery garantisi bitti diye biliyorum daha önce soket değiştigi için ondan şüphelenip mahalledeki telefoncuya verdim onlar soketi kontrol etmişler sorun sokette değilmiş sanırım telefonun değerinden fazla masraf çıkacağı için yapmadık dedi önceden soket değiştiren yere sordum o da sistem çökmüş diye 60tl istedi fakat çalışıp çalışmayacağı belli olmaz dedi ve tüm veriler silinirmiş bu olay olalı 3 ay oluyor neredeyse arkadaşın dediği gibi sorun anakartta muhtemelen aktif kullandığım gmail hesabı ve özel bilgilerim olduğu için bende yardım almak istedim sizden
  • Gmail sorun olmaz ama özel bilgileriniz telefonda kayıtlı ise ve kurtarmanız gerekiyorsa sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yak hocam telefonu başkasının ulaşmasını istemiyorsan sen de ulaşamayacaksan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.