Şimdi Ara

Aciz Yaz Lastiği Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Fiesta aracıma yaz lastiği almak istiyorum. Açıkçası çok fazla bütçem yok. Yakın çevreden Continental öneren oldu. Fakat bütçe açısından çok pahalı bir lastik. Orta düzeydede NEXEN lastiklerini önerdiler.Sitesinden baktığımda fiyatları uygun ve kaliteli gözküyor. Kullanan varmı Nexen lastikleri. Varsa deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?

• 0 km skoda fabiaların üstünde nexen lastikler ile geliyor kalitesiz olsa takmazlardı.
  • bütceyi bilmiyorum ama sakin sürücüyseniz petlas yeterli bir lastik
    fp ürünü istiyorsanız goodyear efp tavsiye ederim
  • bütçeyi yormayan hankoklarda forumda oldukça övülüyor.
  • turanzalar çok aciz hocam tutanamıyor hayata
  • Aracıma 195/65/15 ebatlarında 2015 haziran ayında pirelli p1 (yazlık) taktırmıştım. 70000 km idi o zaman şimdi 89 bin küsür oldu.Son derece memnunum.Zaman zaman 170 180 yaparım uzun yolda.Ara sırada şehiriçi çok çukurlu yolda kullandım.Park ederken kaldırımada çıkıp indim çok. Hala yepyeni yanakları.Yeni vize yaptırdım şubatta diş derinli 6.5 çıktı.Fiyat olarak lastikçiyle eskileri sen al 15 tl say bana indirimli ver dedim kabul etti.O zaman tanesi 145 tl idi bana 130 a geldi. Balans dahil.Ama sanki şu an çok az da olsa biraz sertleşti gibi lastikler.Yada bana öyle geldi ama tekrar almam gerekse hiç düşünmeden alırım.Heralde bunlar da 70000 km görecek gibi.
  • İzmirde yaşıyorsan yerini tarif edebilirim.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Evet araştırdım Nexen lastikleri bir çok markanın orjinal ekipman lastiği üretiyormuş.Fiat, Skoda, renaultra, Mitsubishi,Wolksvagen,Chevrolet gibi Araçların fabrika çıkışlarında NEXEN lastikleri varmış. Bende NEXEN alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe akkuş -- 16 Mart 2017; 11:45:39 >
  • Valla lastik fiyatları birbirine çok yakın. Hburada gibi sitelere mutlaka bakın. Lastikler hakkında tyrereviews gibi sitelere bakabilirsiniz.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-European-Tyre-Test-185-60R14.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.