Şimdi Ara

Açlık Oyunlarını Aldım Okuyanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün o Çok Bahsedilen Açlık Oyunlarını Aldım filmini izlememiştim kitabını okurum diye kitap nasıl başlıyım mı sürükleyicimidir, olumlu yorumlarınızı bekliyorum okumaya teşvik olsun yoksa elimdeki diğer kitaplara yönelicem
    Teşekkürler :D

• Kesinlikle sürükleyicidir. Hatta bence filmden kat kat daha güzel ve ayrıntılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kitap bence

• Birinci kitap çok güzel. İkinci de güzeldi ama üçüncü kitap biraz vasat.
  • güzel seridir.sürükleyiciydi.
  • bem birinci kitabı sevmiştim yani biraz meraktan okumuştum açıkçası pek sevdiğim bir tür değil ama. bence seride şöyle bir sorun var 2. ve 3. kitaplar birinci kitabın yarattığı etki ve beklentiden çok uzak hatta gitgide sıkıcılaşıyor gibi gelmişti bana ama dediğim gibi 1. kitap iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap çok sürükleyici fakat başları pek açıklayıcı değil neyin nolduğunu anlamak için ilk filmi izlemeni tavsiye ederim filmde herşeyi anlayıp kitabı öyle okursan daha sürükleyici olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel seridir. Ama 1. kitap çok daha güzeldir. 2 ve 3 te aynı tadı alamayabilirsin. Açıkçası ben, 2'yi ve 3'ü ilk kitabın hatrına okudum diyebilirim. Yine de tavsiye ederim..
  • İlk kitabı okudum sadece güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Bugün o Çok Bahsedilen Açlık Oyunlarını Aldım filmini izlememiştim kitabını okurum diye kitap nasıl başlıyım mı sürükleyicimidir, olumlu yorumlarınızı bekliyorum okumaya teşvik olsun yoksa elimdeki diğer kitaplara yönelicem
    Teşekkürler :D

Kitap okuduğum en sürükleyici eserlerden.Seriyi okuyan biri olarak filmi hiç beğenmedim ben,ikinci filmi de bu yüzden izlemedim.2. ve 3. kitap 1. kitabın zevkini vermez ayrıca.
  • Çok sürükleyicidir.Kitapları oku,sonra filmlerini izle.

• Sürükleyicidir.
  • ilk ikisi on numara ama üçü okumadım henüz kitaba nazaran filmlerde güzel sayıır
  • başta kafan karışabilir ama ortalara doğru her şeyi kavrarsın

• Ben kitapları bitirdim sonra filmini izledim 15 dakika sonra sıkıldım kapattım

• Filminden kat be kat sürükleyici ve ayrıntılı.
    Filmlerinden çok kitaplarından zevk alacaksın.
  • Bir kitabin insana bisey katmasi gerekli olduguna inanirim, maalesef aclik oyunlarinin insana bisey kattigini dusunmuyorum

• Filmini de izlememişsen hemen okumanı öneririm olağanüstü sürükleyicidir

• son kıtap berbattı ozellıkle sona dogru..aceleyle yazılmış gıbı..bıran once bıtsın havasında yazılmış..en ıyı kıtap 1.kıtap sonra 2 sonra 3..film olarakta en ıyısı 2.serinin filmi sonra 1. 3.seri oynamadıgın ıcın bılmıyorum.
  • Yorumlara katılıyorum 1. kesinlikle en iyisi ben ikinci ve üçü sırf meraktan okumuştum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.