Şimdi Ara

Acronis - Sistem back-up

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acronis i kullanarak Wİndows Xp mi yedekledim (imajini alarak), bilgisatari yeniden kurmak istedigimde bunu nasil yapicam, yani bu imaj dosyasini var olan işletim sisteminin yerine koymasini nasil sagliycam ? Yardim lutfen

• Acronis'i kullanarak bir Boot CD'si oluşturacaksın. Sonra zamanı geldiğinde bilgisayarını o Boot CD'si ile açacaksın. Aynı Windows'taki gibi Acronis True Image karşına çıkacak. Oradan da geri yükleyi, geri yüklenecek image dosyasını, geri yüklenecek HDD ve partitionunu seçip, Finish'e basıp arkana yaslanacaksın..
  • tesekkur ederim, simdi soru su, bu boot cd'yi kullanarak bilgisayari calistirdim, e benim imaj dosyalari baska cd lerde, bu boot cd yi cikarmam gerekki imajin oldugu CD yi takabileyim, ben boot cd yi cikarinca bu sefer calismakta olan program calismiyor olacak, nasil olacak yani ?
  • O ZAMAN ACRONİS OLAN CD YE İMAGE İLE BERABER YÜKLİYCEKSİN AYNI CD İLE ACRONİSİ AÇIP AYNI CD DEN GERİ AÇACAKSIN.
  • bunu tabi ki yapamam, sistem back-up CD tek bir CD ye sigmiyor zaten, yani bu yapilamaz
  • O zaman, Boot CD'si değil de "Boot Disketleri" hazırlaman lazım.. Ya da 2 adet CD-ROM sürücü.
  • boot disketlerini nasil hazirliyorum, acroniste var mi bu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.