Şimdi Ara

acronis true image sorunu lütfen yardım eder misiniz problemim için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadasımın notebook 'una format atıp drıver program felan bunları kurduktan sonra yedegını almak ıcın acronısı kurup backup ıslemını baslattım

notebook hdd'sı 80 gb
    20 gb C
    50 kusur D olmaz uzere

backup'ı kaydedecegı yer olarak d surucusunu gosterdım.

backup ıslemı uzun surecek dıye bır yandanda acronıs startup manager'ı aktıf hale getıreyım dedım .Bunun ıcın acronıs manage secure zone'yı ayarlamam gerekıyordu 300 mb olarak ayarladım ve D surucusunu gosterdım..

ve bılgısayar backup ıslemınden sonra herhalde bu ıslemı yapmıs olmalı yenıden bılgısayarı baslatmasını ıstemıs program,arkadasımda baslatmıs

Startup (F11-boot) calısmaya baslamıs(demekkı aktıf olmus)

Fakat bılgısayar acıldıgında manage secure zoneyı ayarladıgım D surucusu gorunmez olmus

**

Icınde bılgıler var ne yapmam gerekır?

**bır arkadasım manage secure zone'yı c den ayarla dedı,cunku acronıs d surucusunu kendısı almıs dedı(halbukı 300 mb sectım zone ıcın) .
    **dıger arkadasımda partatıon magıc ı kur acronıs surucunun yapısını degıstırmıs wındowsta bunu tanımıyordur dedı(yanı ntfs olan surucunun yapısı degısmıstır dedı) format atmayacaksın sadece sen yapısını degıstıreceksın-bılgıler gerı gelır dedı

Ne dıyorsunuz arkadaslar?
    ne yapayım?

• bilgisayarım sağ tık yönet orda disk yönetiminden bak disk görünüyor ise harf ata geri gelsin yok ise başka çözüm bakarız
    bu konuyuda yazılım genel deki acronis topic ine yazsan daha çabuk yardım alabilirisn
  • Tesekkurederım dedıgın bolume tasıyorum
  • Surucu saglam olarak gozukuyor 54 gb ntfs saglam (ama sag tıklayınca sadece mantıksal dıskı sıl secenegı cıkıyor)

bırde 39 mb lık acronız sz bolumu var

acronıs manage yı sılsem nasıl olur acep?
  • Sorunu hallettım acronıs manage secure zone'yı kaldırıyoruz acronıs ıle ve Bılgısayarı yenıden baslatıp Sag tıklıyoruz acılmayan surucye ve harf ata dıyoruz bu kadar

nıhat arkadasım yardımcı oldu saolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.