Herkese iyi forumlar. Arkadasım uzun süre önce Playstation Store'dan Fifa 13 satın aldı ve bize sıradan verdi bu oyunları 6-7 kişiydik tabi o zamanlar oyunu sadece aktif olanların oynayabileceğini bilmiyorduk. Sonuç olarak hepimiz indirdik bende arkadaşıma ayrıca oyunu alması ve ikimizin oynaması için para vermiştim zaten bir süre sonra diğer arkadaşlarımızda hiç Ps3 e girmez olmuşlardı. Hesap son olarak bende deactive ve oyunu alan arkadaşımda active'di diğer arkadaşlarımızda ne olduğunu bilmiyoruz onlarda bilmiyor ve hepsi deactive edip çıktıklarını söylüyorlar. Ardından bu konuya çözüm bulamadık ve bir arkadaşım eğer oyunu satın alan kişinin e-posta ve şifresini değştirirsek otomatik olarak bütün hesapların deactive olacağını söylemişti. Dediğini yaptık fakat ben hala giremiyordum ve şifreyi yalnızca benle oyunu satın alan arkadaşım biliyordu. Şu anda yalnızca sıra sıra oynayabiliyoruz ve çok can sıkıcı bir durum. Sormak istediğim şey hesabın kimlerde active olduğunu görebilirmiyiz görebilirsek nasıl ve eğer yapabiliyorsak (e-posta şifre degistirme v.s v.s gibi) direk tek tusla butun hesapları deactive edebilirmiyiz. Şimdidien yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çoğu yerde sorunuma çözüm bulamadım ama buraya güveniyorum şu ilk konumda bana lütfen yardım edin