Şimdi Ara

Ad-Aware SE Personal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ad-Aware SE Personal de bir sorun var bilgisayarımı taratırken takılıyor saatler geçmesine rağmen hiç bir ilerleme olmuyor programı bir çok kez silip yeniden yükledim değişik versiyonlarını indirdim en yeni güncellemeleri yaptım fakat hala bilgisayarda tarama yaparken takılıyor bana ne yapmamı önerirsiniz?

• Bilgisayarı "Güvenli Kip"te açıp, taratmayı denersen belki olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Nameless

Ad-Aware SE Personal de bir sorun var bilgisayarımı taratırken takılıyor saatler geçmesine rağmen hiç bir ilerleme olmuyor programı bir çok kez silip yeniden yükledim değişik versiyonlarını indirdim en yeni güncellemeleri yaptım fakat hala bilgisayarda tarama yaparken takılıyor bana ne yapmamı önerirsiniz?

Çok daha iyi alternatifleri olan bi yazılım için fazla zorlamamanı öneririm, Spyware Doctor, Webroot Spysweeper, SpyBot Search&Destroy bunlardan birini dene, SpyBot ücretsiz üstelik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 12 Mayıs 2006; 23:05:05 >
  • Ad aware o kadar iyi değil zaten spyware doctor kur. sana özel mesaj attım
  • @Da®ksiDe© ve @mesutc37 ye aynen katılıyorum.

Bu durumun nedeni büyük ihtimalle güvenlik duvarının veya küçük bir ihtimalle antivirüs programının ad-aware i bloklamasıdır. İzin verdiğin takdirde çalışır diye düşünüyorum. Bu değilse sebep ad-aware in kurulum dosyasının bozuk olmasından olabilir.
  • mesutc37 ve diğer arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim
  • Rarlı,zipli dosyaları taratırsan takılabiliyor. Bende böyle oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ad-aware yi bırakmamaya çalış ne yap ne et düzelt
  • Ben Spyware doctor ile tararttıktan sonra birde Ad Aware ile tarattım , hiç bişiy bulamadı. Ama aradan biraz zaman geçince önce Ad AWare ile tarattım, sonra Spyware doctor ile, Spywaredoctor Adaware'in kaçırdıklarını da buldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.