Şimdi Ara

Ada Arastirma Adana yerel secim anketi - AKP öne gecti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ada Arastirma Adana yerel secim anketi - AKP öne gecti

Buda ayni anketcinin 2023 anketi

Ada Arastirma Adana yerel secim anketi - AKP öne gectiADA ARAŞTIRMA (@AdaArastirma) on Xtwitter
    31 Mart Yerel Seçimleri Araştırması | ADANA Adana’da yaşayan seçmenlere "Bu pazar bir yerel seçim olsa Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?" sorusu yöneltilmiştir. 1-5 Mart tarihleri arasında 1500 kişi ile yapılan ankete göre; •Fatih…
    https://twitter.com/AdaArastirma/status/1768328700431323176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 17 Mart 2024; 19:18:36 >

• Bu ankete yorum yazacaktım, ancak özellikle seçim sonrasını bekledim. Çünkü bazı troll'ler forumda Zeydan Karalar'ın gidici olduğuna dair algı yaratıyordu, onların hedefi olmak istemedim.

Bazı anketlerde Fatih Mehmet Kocaispir, bazı anketlerde Zeydan Karalar az farkla önde gösteriliyordu. Bazı anketlerde de Ayyüce Türkeş yüzde 20-25 bandında gösteriliyordu. Bu anket Ayyüce Türkeş'in oyunu gerçek sonuca yakın tahmin etmiş, ancak Zeydan Karalar'ın oyunu gerçek sonuçtan düşük göstermiş. Ben ise yüzde 45-50 arası bir oyla Zeydan Karalar'ın bir kez daha kazanacağını düşünüyordum, tahminim beni yanıltmadı.

Adana genelinde asıl şaşırdığım şey Fatih Mehmet Kocaispir'in başkanı olduğu Yüreğir Belediyesi'ni Ali Demirçalı'nın kazanması oldu. O nedenle bu seçimde bence CHP için en değerli kazanımlardan biri Yüreğir oldu. Akif Kemal Akay ve Soner Çetin de CHP'den aday gösterilmeyince İYİ Parti adayı olarak aldıkları yenilgilerle partiler üstü belediye başkanı olmadıkları gerçeğiyle yüzleştiler. Sonuçta bir Aytaç Durak kolay yetişmiyor.

Tüm belediye başkanlarına yeni dönemlerinde başarılar diliyorum.

• adanada mersinde sarı yer yok ilginç

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    Zeydan da partiler üstü değil, kendi kazandığını sanmasın. İnsanlar oylarını CHP'ye verdiler şahıslara değil, yeri geldiğinde ve hatası görüldüğünde zeydana da teneke bağlayıp gönderirler, burası Cumhuriyet Halk Partisi, mhp veya akp değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır çuvallayan bir anket şirketi daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt

Aladağ ve Tufanbeyli'yi de ekleyelim. Buralarda da yanılmıyorsam ilk kez kazandı CHP.

Ben Aladağ'a daha çok şaşırdım , numunelik yobazların toplanma yeri gibiydi. Zulaları alıp her yaz kafa dinlemeye Aladağ yaylarına gittiğimden muhatap olduğum halkı bana bu izlenimi vermişti 2023'de %61 oy almıştı Erdoğan

10 ayda çevirip belediye kazanmak büyük iş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Nisan 2024; 12:49:22 >
  • konuyu açan da ağır çuvallamış gözüküyor...

sen git adı sanı duyulmamış anket şirketi için konu aç.

bak bak bak....Ada Arastirma Adana yerel secim anketi - AKP öne gecti 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.