Şimdi Ara

Adalet mi bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dilci olduğum halde sene başından beri matematik görmek zorunda kaldım. Ne kadar çalışsam da yazılıda yapamıyorum sonuç olarak mattan kaldım ve ortalama çakıldı. Diğer okullarda dil okuyanlara bakıyorum diploma notları 90 95 benimki 80 bu yüzden ygsde binlerce kişi geriye atacak. Okulu brakmayı düşünüyorum açık lise yararlı olur mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adelet bedavaya 100'ler alıp hakkınla aldığın tek nota itiraz etmek midir?
    Ben de dil okudum, mattan hep kaldım, ama lys 76 ing yapan biri olmama, sınavları hep fullememe rağmen sözlülerim 100 100 gelmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Adelet bedavaya 100'ler alıp hakkınla aldığın tek nota itiraz etmek midir?
    Ben de dil okudum, mattan hep kaldım, ama lys 76 ing yapan biri olmama, sınavları hep fullememe rağmen sözlülerim 100 100 gelmedi...

Kaç versin zaten yazılılarım yüksek. Düşürsün mü yani

• Sınav notundan düşük sözlü niye versin la

• bizim okuldaki dilcilerde matematik dersi yok yav

• Notlar çok torpil dostum, ikinci yabancı dil 100, görsel 100 bilgi ve iletişim 100, coğ edebiyat ortalaman 85-90 arası ama sözlüler 100 100 100, muhtemelen matdan da 100 sözlüler gelecek, sağlam şişirme.

Allahtan artık okul birincisine göre alınıyor notlar, okul birincinizi de şişirsinler 98 ortalamayla kapatsın da görürsünüz alacağınız puanı lysde, sonra dersiniz "Ama sınavların zaten yüksek 100 vermicek kaç vercek."
  • Hocam notlarınızı görünce aklıma 96 sınav ortalamama 70 sözlü veren matematikçimiz geldi

12. sınıfa yeni geçiyorsanız ve seneye de zorla matematik almak zorunda kalacaksanız değiştirin bence okulu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    haklı azil mi , değil mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Notlar çok torpil dostum, ikinci yabancı dil 100, görsel 100 bilgi ve iletişim 100, coğ edebiyat ortalaman 85-90 arası ama sözlüler 100 100 100, muhtemelen matdan da 100 sözlüler gelecek, sağlam şişirme.

Allahtan artık okul birincisine göre alınıyor notlar, okul birincinizi de şişirsinler 98 ortalamayla kapatsın da görürsünüz alacağınız puanı lysde, sonra dersiniz "Ama sınavların zaten yüksek 100 vermicek kaç vercek."

Notlor çok torpol horşoy şoşorolmoş. Dostum sınıf ortalama sayfası açılsa yazılılarda herkesin 40 50 bandında aldığı dersleri gösterirdim (almanca,ing,felsefe,coğrafya, dil anlatım) her dersten 4 sayfalık yazılı yapılıyor matematik olmasa okulda ilk 10a girebilecek notlar almışım afedersin de kaç verecek bu adamlar?

• MOTOMOTIK OLMOSO

Noldu az önce "Ingce almanca felsefe notlarını gösterirdim" diyordun, sen bir mat için ağla, onlar kaç tane onları ilgilendirmeyen ders alsınlar, uzatma kardeşim, kendin başarısızsın, ben de dilciyim kimse şişirmedi notlarımı yine hacettepe mütter kazandım, ağla dur burda hadi bye.
  • quote:

MOTOMOTIK OLMOSO

Noldu az önce "Ingce almanca felsefe notlarını gösterirdim" diyordun, sen bir mat için ağla, onlar kaç tane onları ilgilendirmeyen ders alsınlar, uzatma kardeşim, kendin başarısızsın, ben de dilciyim kimse şişirmedi notlarımı yine hacettepe mütter kazandım, ağla dur burda hadi bye.

Sayısalcılara sözel derslerin yazılı soruları veriliyor, fizik kimya biyoloji matematik çalışıyorlar. İlgilendirmeyen ders alan kim şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

quote:

MOTOMOTIK OLMOSO

Arada mesajlarina denk geliyorum. İlk baslarda sevdigim saygi duydugum biriydin ama son zamanlarda cidden cok bos yapiyosun.
    Adam zaten 90 almis kac vereceklerdi sozlusune. Gunumuz tum okullarinda zaten resim-muzik-beden bunlarda 90-100den asagi alan da yok.
    Adam dilci ve ileri mat gormesi sacmalik. Buraya acik icin fikir danismis senin verdigin cevaba bak.
    Ayrica her yerde hacettpe mutter yazip duruyosun ama almanca oldugunu da gecme bence.

Ben şahsen kimseyi hatırlamam, herkes işine geldiğini yazıyor, bak örneğin bana katılmadığın için "boş yapıyorsun" diyorsun, bunlar olgunlukla alakalı, arkadaş da sen de henüz adalet falan kavramları sorgulayacak yetkinlikte değilsiniz, eşit ağırlıkçılar ingilizce almanca görüyor buna pişkin pişkin "onları nasıl geçtim aç bak ortalamalarına" diyor, kendisi bir tek mat için ağlıyor, bu konu tavsiye konusu olsa efendi gibi cevap veririz, ama tavsiye falan değil, bencilce bir konu, hak ettiği cevabı aldı. Bölüme gelirsek, ingilizce mütterse konu istanbulu deusu tutuyordu, 76 deği 78 soru yapsam ingilizcesi de olurdu gerçi o zamanda bou falan yazardım, yani geç o işi.

Gel gelelim "Sayısalcılara sözel derslerin soruları veriliyor." bunu dese başta tamam adaletsizlik var derim, ancak ders üzerinden yüründüğünde asıl haksızlık eşit ağırlığa yapılıyor bu senaryoda. Zaten şişirme notlar veren okulda soruların verilmesine de şaşmıyorum, dilciler de bir araya gelip bunu belirtse hocalarına onlara da kıyak yapılırdı eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 30 Mayıs 2017; 22:8:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

quote:

MOTOMOTIK OLMOSO

Arada mesajlarina denk geliyorum. İlk baslarda sevdigim saygi duydugum biriydin ama son zamanlarda cidden cok bos yapiyosun.
    Adam zaten 90 almis kac vereceklerdi sozlusune. Gunumuz tum okullarinda zaten resim-muzik-beden bunlarda 90-100den asagi alan da yok.
    Adam dilci ve ileri mat gormesi sacmalik. Buraya acik icin fikir danismis senin verdigin cevaba bak.
    Ayrica her yerde hacettpe mutter yazip duruyosun ama almanca oldugunu da gecme bence.

Ben şahsen kimseyi hatırlamam, herkes işine geldiğini yazıyor, bak örneğin bana katılmadığın için "boş yapıyorsun" diyorsun, bunlar olgunlukla alakalı, arkadaş da sen de henüz adalet falan kavramları sorgulayacak yetkinlikte değilsiniz, eşit ağırlıkçılar ingilizce almanca görüyor buna pişkin pişkin "onları nasıl geçtim aç bak ortalamalarına" diyor, kendisi bir tek mat için ağlıyor, bu konu tavsiye konusu olsa efendi gibi cevap veririz, ama tavsiye falan değil, bencilce bir konu, hak ettiği cevabı aldı. Bölüme gelirsek, ingilizce mütterse konu istanbulu deusu tutuyordu, 76 deği 78 soru yapsam ingilizcesi de olurdu gerçi o zamanda bou falan yazardım, yani geç o işi.

Gel gelelim "Sayısalcılara sözel derslerin soruları veriliyor." bunu dese başta tamam adaletsizlik var derim, ancak ders üzerinden yüründüğünde asıl haksızlık eşit ağırlığa yapılıyor bu senaryoda. Zaten şişirme notlar veren okulda soruların verilmesine de şaşmıyorum, dilciler de bir araya gelip bunu belirtse hocalarına onlara da kıyak yapılırdı eminim.

Eşit ağırlıkçılarla aynı derslri alıyoruz ayrı sınıf açılmadı.

• Ee dostum tm ler ile aynı sınıftaymışsınız sorun ne? Sana soruları verip diğer bütün döneme verilmemesini falan mı istiyorsun? Ya da o notlarla performansına 100 100 girmesini? Suç sende birazda dostum. Arkadaşım vardı bir tane, çocuk dilci olmak istediği için (tm yim bu arada,ek sınıf açılmadı) okuldan ayrıldı matematikle uğraşmak istemediği için. Demek istediğim hocalar daha sana napsın ortalamanı yükseltmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Olmeyenstark

Ee dostum tm ler ile aynı sınıftaymışsınız sorun ne? Sana soruları verip diğer bütün döneme verilmemesini falan mı istiyorsun? Ya da o notlarla performansına 100 100 girmesini? Suç sende birazda dostum. Arkadaşım vardı bir tane, çocuk dilci olmak istediği için (tm yim bu arada,ek sınıf açılmadı) okuldan ayrıldı matematikle uğraşmak istemediği için. Demek istediğim hocalar daha sana napsın ortalamanı yükseltmek için?

Diğer okullarda ayrı sınıf açıyorlar. TMler 10 dilciler 20 kişi ama TM sınıfında ders işliyoruz.

• Hoca eksikliğinden,isteksizliğindendir o zaman. Seneye 12 olacaksın anladığım kadarıyla, geçebiliyorsan dil sınıfı olan iyi bir okula geçmeni öneririm. Ama kötüyse geçme, hayatını mahvedebilirsin dil sınıfında olacağım diye. Maddi durumun yerindeyse dilko vs temel liseleride düşünebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.