emin ol bunun cevabını bende merak ediyorum tercihler başlasın bir rehberlikçiye soracağım
Sadece bu bölüm için değil biçok bölümde böyle 2 yıllıkların puanları bi acayip çözemedim bende nasıl , neye dayanarak tercih yapıcaz bilmiyorum.Saçmalık.
dün bir rehberlikçiye sordum bunun sebebini.o düşük puanlar aslında öğrencinin diploma puanı gibi bişeymiş.ygs puanı felan değil dedi
quote:
Orijinalden alıntı: bulut1990
dün bir rehberlikçiye sordum bunun sebebini.o düşük puanlar aslında öğrencinin diploma puanı gibi bişeymiş.ygs puanı felan değil dedi
allah allah o nasıl oluyorki öyle?
goldenbrown
kullanıcısına yanıt
şimdi meslek liseliler ygs'ye girmiyorki sınavın sonucunda puan alsın.geriye bir tek seçenek kalıyor o da diploma puanı
quote:
şimdi meslek liseliler ygs'ye girmiyorki sınavın sonucunda puan alsın.geriye bir tek seçenek kalıyor o da diploma puanı
sınavsız geçiş oluyor o o zaman. peki onun dışındakiler nasıl tercih edecek acaba?
goldenbrown
kullanıcısına yanıt
kontenjanda boş yer kalırsa kim tercih ettiyse o gider mesela ankara üniversitesinde duyurusu var geçen sene bir kişilik boş yer kalmış o da 407 puanla gitmiş
quote:
kontenjanda boş yer kalırsa kim tercih ettiyse o gider mesela ankara üniversitesinde duyurusu var geçen sene bir kişilik boş yer kalmış o da 407 puanla gitmiş
hmm anladım sağol.
açık ogretımdeki adalet myo nasıl onları yazabılıyoz mu ?
Mesleklisesi çıkışlıları alıyo çünkü
mrt__gl
kullanıcısına yanıt
yazabilirsin onda sıkıntı yok diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme