Şimdi Ara

Adaletsiz Perma Ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da gözüktüğü üzere size bir şey danışıcam haklısın veya haksızsın diyin ve ardından nedeniyle söylerseniz sevinirim.

Oyunuma otomatikten doldurdan destek gelmiş bir adam geldi ve bana orta geldi. Ve bu kişi Zed lockladı (Zed'i de ben alacaktım) ve mide ben geçicem dedi, salmadığım halde. Daha sonra haliyle ben de adama küfür ve hakaret ettim o da bana. Ve tek oyundan perma ban yiyorum. Sizce bu çok saçma değil mi?

• Artık herkes Pick ekranında birşey olmaz diye düşünüp ana avrat kayıp gidiyordu nasılsa oyun içi susarım riot ceza vermez diye maalesef artık pick ekranındaki chatin bile kaydını alıyorlar bir grupta gördüm oyuncu pick ekranında ana avrat saydırmış oyun içi çok birşey yazmasına gerek kalmadan oyun sonu perma yemiş senin olayda öyle olmuş olabilir.
  • Neden hakaret ediyorsun güzel kardeşim? Oyun sonunda takım uyumuna aykırı tutumdan arkadaşı reportlayıp gülüp geçicektin diğer maçına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Neden hakaret ediyorsun güzel kardeşim? Oyun sonunda takım uyumuna aykırı tutumdan arkadaşı reportlayıp gülüp geçicektin diğer maçına
    Hocam biz de sabır taşı veya Mevlana değiliz ki. Adam hem rolümü işgal ediyor hem pişkin pişkin konuşup küfür ediyor. Ben de napayım susamıyorum böyle kanı bozuklara karşı.

• Tek oyundan kimse ban yemez bu olay için haklı yada haksız olabilirsin ama o banı sadece zede sövdüğün için yemedin bunun öncesi chat banı 14 günlük banda yedin
  • Artık herkes Pick ekranında birşey olmaz diye düşünüp ana avrat kayıp gidiyordu nasılsa oyun içi susarım riot ceza vermez diye maalesef artık pick ekranındaki chatin bile kaydını alıyorlar bir grupta gördüm oyuncu pick ekranında ana avrat saydırmış oyun içi çok birşey yazmasına gerek kalmadan oyun sonu perma yemiş senin olayda öyle olmuş olabilir.
  • haklı olan sensin o adam chati kapatabilir ve seni susturabilirdi. lolun ban sistemi mal gibi kim neden kufurden banlanir ki adam 1/15 gidiyor afk kaliyor senin alacagin heroyu banliyor q atamiyor skill tutturamiyor boyle mallar varken alakasiz insanlari banliyorlar.

• Sorun onlarda değil sizde bence:D Geçen hafta %54tü bu hafta %47 düşmüşüm:D
    Türkiye serverında Honor almanın taktiği maalesef kill almaktan yada aldırmaktan geçiyor.
    Siz İstedınız kadar Global görev yapın inhibutor acın baron alın.1kere dahi ölmeyin eğer macı kaybederseniz.Honor almayı bırak report bile edebilirler.

Adaletsiz Perma Ban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Neden ban yedim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenghisKhan87

Sorun onlarda değil sizde bence:D Geçen hafta %54tü bu hafta %47 düşmüşüm:D
    Türkiye serverında Honor almanın taktiği maalesef kill almaktan yada aldırmaktan geçiyor.
    Siz İstedınız kadar Global görev yapın inhibutor acın baron alın.1kere dahi ölmeyin eğer macı kaybederseniz.Honor almayı bırak report bile edebilirler.

Aldığın takdirlerin türünün yüzdesi o. Bu kafaya yine iyi takdir vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Neden hakaret ediyorsun güzel kardeşim? Oyun sonunda takım uyumuna aykırı tutumdan arkadaşı reportlayıp gülüp geçicektin diğer maçına
    Takım oyununa aykırı tutum reporttan kalkalı 11 ay oldu.

Lolde bir oyuncu başkasına mid koridoru geldiği halde mid seçerse ve oyun boyu hiç konuşmazsa onu reportlayabileceğin bir seçenek yok.

Lolde Hz Yasuo gibi ormancıyı trolleyip her hangi bir küfür hakaret etmezsen, oyuncunun seni reportlayabileceği bir seçenek yok.

Hatta bu takım oyununa aykırı tutum reporttan kalkarken burada başlık açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 3 Haziran 2018; 2:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Takım oyununa aykırı tutum reporttan kalkalı 11 ay oldu.

Lolde bir oyuncu başkasına mid koridoru geldiği halde mid seçerse ve oyun boyu hiç konuşmazsa onu reportlayabileceğin bir seçenek yok.

Lolde Hz Yasuo gibi ormancıyı trolleyip her hangi bir küfür hakaret etmezsen, oyuncunun seni reportlayabileceği bir seçenek yok.

Hatta bu takım oyununa aykırı tutum reporttan kalkarken burada başlık açmıştım.

Alıntıları Göster
    İşte bunu anlatmak lazım report seçeneğinde troll pick diye bir şey yok ve olması gerek. Çok büyük huzursuzluk çıkaran bir şey oyunda.

• Herhangi bir olaya karşılık küfür ile tepki verdiğiniz zaman hiç bir zaman haklılık payınız olamaz.

O da haksız.
    Sen de haksızsın.
  • oyundaki çok büyük bir kitle şunu bilmiyor, o da loldeki ban sebeplerini. lolde SADECE İKİ TÜRLÜ BAN yersin. Birincisi kalitesiz hile kullanaraktan. bu ban toplu gelir ve bi anda binlerce hesap ban yer. ikincisi de küfürden. senin takımındaki adam troll pick yapsın, 0 20 gitsin bu adam chate bir şey yazmadıysa ban yemez. imkanı yok yani. ha ünlü streamerların yayınında filan yapıp adı çıkarsa belki yer orasını bilmiyorum. chate bir şey yazmayan adamın ban yemesi imkansız yani o yüzden.

bir de arada şu unranked 30 level botla kasılan hesaplara ban geliyor.

• GenghisKhan87 kullanıcısına yanıt
    hala mı kınayt onlayn.
  • sabır taşı mıyız serzenişine katılıyorum. hayatta sövmedim banım bile yok ama en son beni de çıldırttılar tr de derecelide sağlam sövüp çıktım oyundan yarıda ardından "uninstall" ceza verdilerse de aşşağsı kasımpaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 4 Haziran 2018; 10:26:46 >
  • Hahaha 04.06.18 Bir Toxic oyuncuyu daha temizledik oyundan..

Adaletsiz Perma Ban
    Türkiye silver ı öyle evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

hala mı kınayt onlayn.
    Haziran da yeni server gelicek uskoya:D Fazladan kenarda 300 350lira param var.Yeni serverda Premium alıp
    Egomu tatmin edicem.Zaten Pk için oynamıyorm:d Benim işim Kumar yeni serverda upgrade yapmak.Lasvegasda Rulet oynamaktan farksız 2sininde verdiği haz aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Türkiye silver ı öyle evet
    Elmas 5 stuck?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan gercek hayatta etsen hapis cezasi var, adli para cezasi var. Oyunda edince de bi zahmet perma ban olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.