Adam park halimdeki aracıma vurdu gözümün önünde üstüne üstlük arabayı geri almaya çalışırken acemi gibi geri vites yerine birinci vitese takıp gaz vererek daha çok hasar verdi, bir kaç saniye önce orada olsaydım bagaja eşya koyarken benim ayaklarımı da ezmiş olabilirdi şansa kurtuldum diyebilirim.Tamponda ezik bir yer ve boydan boya derin bir çizik var tırnak takılıyor, adam bana pasta cila yaparız akşam geçer zaten burada oturuyorum komşuyuz vs. diye geçiştirdi.O gün acelem vardı arabayı muayeneye götürecektim ben de o yüzden tutanak tutmak vs. aklıma gelmedi sonra konuşuruz o zaman dedim ve gittim.Şimdi de adam hiçbir şey olmamış gibi beni görünce yanımdan transit geçip gidiyor resmen benden kaçıyor arabasını uzağa parkedip kaçarak hemen evine gidiyor.Şimdi ben ne yapayım siz söyleyin ? Kendi arabasının tamponunun tırnakları vs. atmış kırılmıştı, bugün gördüm kendi arabasının tamponunu yaptırmış.Arabanın camında numaram yazdığı halde bir arayıp sormuyor bile ne biçim bir insan bu anlamadım.Gidip konuşucam yarın ama büyük ihtimalle yan çizecek yaptırmamak için para vermemek için kırk takla atacak.İnsanı çileden çıkarıyorlar.Siz söyleyin ben ne yapayım şimdi ? |
Adam arabama vurdu şimdide benden kaçıyor

-
-
Foto çekseydin ya olay anında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz, olay anında fotoğraf ve tutanak tutmanız gerekiyordu. Geç kaldınız.
-
Açık açık yuzune şöyle bence . Biraz utanması varsa hasarı karşılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraf çektim duruyor ancak işe yarar mı emin değilim polis vs. ilgilenmiyor böyle şeylerle
-
Olay otoparkta olmuş ise karakolu arayın resimleri gösterip tutanak tutturun. Trafik polisi yol hariç yerde tutanak tutamaz.
Yol üzerinde olduysa trafik kazası tespit tutanağı tutun ve karşı taraf kaçtı olarak belirtin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 6 Eylül 2023; 1:53:3 >
Evine gidin kapısına dayanın , eldeki fotoğrafları da gösterip tutanak tutacağız diye bastırın. Ondan sonra bırakın o koşsun peşinizden.
Hatanız ilk başta tutanak tutmamak olmuş, kaza olmuş nereye gidiyorsun hemşehrim diyecekken
Fotoğrafı zor çektim, tutanak tutmaya fırsat kalmadı ki zaten adam habire gaza basıyor arabaya dayandı zorluyor sürekli.Ne yaptığını bilmiyor ya ehliyeti yok ya da varsa bile torpille almış.Adamın arabası zaten hep ön arka tamponları vuruk çizik içinde, herkese vura vura kullanıyor.Park etmeyi bilmediği için arabasını hep kenara köşeye koyuyor vs. değişik bir tip.Ben arabayı alel acele onun önünden çekip almasaydım çok daha büyük hasar vermiş olacaktı.Zaten sonrasında da acelem olduğu için fazla duramadım, sonra konuşuruz dedim ayrıldım.Fakat herif şimdi beni görünce hemen kaçıyor.Bakalım yarın karşısına dikilip hesabını sorucam.Eğer yaptırmazsa kanunen hakkımı alabilir miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7443585 -- 6 Eylül 2023; 1:57:18 > -
Ne bileyim hocam adam komşuyuz sonuçta hallederiz merak etme felan diyince iyi niyetli biri olduğunu düşündüm fazla üstelemedim ama adamın yaptığı ayıp.Kendi aracını yaptırıyor, benim aracıma verdiği hasar ortadayken suratıma bakmadan gaza basıp yanımdan kaçıp gidiyor.Arabasını öteye koyuyor sonra da evine kaçıyor.Yarın yakalayacağım arabasının başında ya zararımı karşıla ya tutanak tutalım sigortandan yaptırayım diyeceğim iki türlü de yanaşmazsa o zaman başka bir yoluna bakacağım.
İnsanlar hain, daha öncede arabanın camını kırdılar suriyeliler.Parasını ödememek için kırk takla attılar, kapılarına kırk defa gide gele zorla taksit taksit parasını aldım.Sonra ne oldu ? Daha senesi dolmadan birisi taş atıp arabanın camını kırdı, kim yaptı görmedim ama yapan belli işte.Yine aynı şeyleri yaşayıp sonrasında kötü şeyler yapmak istemiyorum, zira bir kere yoldan çıkarsam çok insanın canı yanar.O nedenle kendime hakim olmaya çalışıyorum.
Gidicem şimdi kavga dövüş zorla alacağım hakkımı sonra herif gece sinsi sinsi gelip yine zarar verecek, adım gibi eminim.Efendi efendi insan gibi konuşarak hakkımızı arıyoruz ama adam bizi oyalamaya çalışıyor bu sefer.İyilik de yaramıyor kötülük de yaramıyor, ne yapacağımı şaşırdım artık.Adam hiçbir şeye yanaşmazsa yarın, gidip karakola fotoğrafları göstersem arabama vurdu kaçtı desem tutanak vs. tutarlar mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7443585 -- 6 Eylül 2023; 2:11:10 >
-
Ne desem ki kardeşim. Başına değişik isler gelmiş belli.
Sen azından bunu halletmeye çalış, komşu falan deme bastır çik bu işin içinden.
Eğer ortaya gelmezse,
Gidiyorsun karakola,sikayetci oluyorsun.
Elimde plaka ve kayıtlar var diyorsun.
Onlar sana bir çay ikram ederken sistemden plakaya bakarlar, arkadaşa uğraşırlar, arkadaş da ayaklari bir yerine vura vura emniyete gelir.
Tertemiz is olur.
Bu kadar kaçan birine de ben acımam cepten yaptirtimam veririm servise, açsınlar dosyayi. Gerisini kendisi düşünsün artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumadanpazara -- 6 Eylül 2023; 2:15:18 >
aba sürmeyi bilmeyen birisinin pasta cila yaparız geçer demesine inanmanıza mı yanayım, tutanak tutmamanıza mı yanayım, adamın numarasını aldıysanız (almadıysanız buna da yancam) aramamanıza mı yanayım.
haftasonu hallettiriyorum arabayı iban atıyorum parasını verirsiniz deyin. kredi kartınız varsa gelip ödersiniz diye de teklifte bulunabilirsiniz. ucuz birşey kalmadı. tanıdığınız tamirci varsa gidebiliriz. eger kötü yaparsa benim tamircim yapar parasını alırım diye söyleyin.
gelmezse yapacak birşey yok hata sizin...
-
Sen ses çıkarmayınca benle uğraşmasın diye şahısta ses çıkarmamış uyarırsan belki insansa hasarı karşılar
Sende git onun aracına zarar ver. Çizer misin lastiğini mi patlatırsın radyatörünü mü delersin camını mı kırarsın sana kalmış. Kısasa kısas.
-
Boya çözücüler var, döküyorsun boyanın üstüne boya falan kalmıyor
Hocam, yaptırız demiş gidin söyleyin güzelce. Boşver dersen sonra gene zarar verir sana yada başkasına.
Haklı olan güçlüdür.
-
Bunu öğrendiğim iyi oldu kullanırım bir yerde
En Beğenilen Yanıtlar

Sende git onun aracına zarar ver. Çizer misin lastiğini mi patlatırsın radyatörünü mü delersin camını mı kırarsın sana kalmış. Kısasa kısas. |
Benzer içerikler
- seat ibiza alınır mı
- cam buğu önleyici tavsiye
- sıralı sistem lpg ışıkları yanmıyor
- motor yağını üstten çekmek
- motul yağ hangi benzinlikte
- dacia pikap
- citroen c4x özellikleri
- m4 csl
- ds 8
- byd 7 kişilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X