Yahu bayadır adam akıllı oyun yok şu pcde de 1-2 tane oyun bekler olduk çok abartılan oyunların yarısı zevksiz şişirilmiş oyunlar bence. gta - call of duty - assassins creed beklemekten gına geldi 5 ay bekliyosun 5 saatte bitiyo bu oyunlar da niye durum böyle
Mafia 2 çıktı Oyna Bad Company 2 Oyna Splinter Cell Conviction Oyna Gta EFLC Oyna JC2 oyna oyna işte
DukeNukem Çıkacakmış yakında sabret...
quote:
Orijinalden alıntı: refsak
DukeNukem Çıkacakmış yakında sabret...
Gerçekten çıkar mı ki
quote:
Orijinalden alıntı: FilozofTR
Mafia 2 çıktı Oyna Bad Company 2 Oyna Splinter Cell Conviction Oyna Gta EFLC Oyna JC2 oyna oyna işte
Mafia 2 ve BFBC2 yi oynadım oynuyorum da ama oyun dediğin bu kadar yani 3-4 oyunla koskoca sene geçiyor
strateji istersen:R.U.S.E. var aksiyon istersen:Mafia II var spor istersen:bir ay kadar beklemek zorundasın keza yarış oyunları da biraz bekleticek macera oyunları sevenleri için halihazırda hep bulunur zaten
aslında oyun var da bolluk yok elimizde olanları iyi bir şekilde değerlendirmemiz lazım mesela ben şu sıralar boş vakitlerimi mount and blade warband ile öldürüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: NecmettinArat
strateji istersen:R.U.S.E. var aksiyon istersen:Mafia II var spor istersen:bir ay kadar beklemek zorundasın keza yarış oyunları da biraz bekleticek macera oyunları sevenleri için halihazırda hep bulunur zaten
aslında oyun var da bolluk yok elimizde olanları iyi bir şekilde değerlendirmemiz lazım mesela ben şu sıralar boş vakitlerimi mount and blade warband ile öldürüyorum
Aynen sabah akşam Warband. Komedi oyun ya Adımı Battal Gazi yapıyorum gidip lordla savaşıyorum kızını bana veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme