Şimdi Ara

Adam kazıklıyolar. DİKKAT! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mavi bilgisayarla benimde sorunlarım oldu hemde çoooook çoook,bir ürün aldım ürün üstüste hemde arızadan geri alır almaz neyse ben parayı alıcam dedim adamlarda bana 2004den 2005 e geçtik vergisini ödedik faturası varmı dediler bende vergi iadesine yazdım dedim o zaman sadece kdv siz kısmını veriri dediler bende verin zararın neresinden dönersek kardır diyerekten aldım ürünü,bir bilgisayarın anakartı bozuktu 7 kere gitti 7 sinde de arıza yok dediler sorunu biz biliyorduk ama adamlar kabul etmedi sorun ağa takılınca oyun oynarken çıkıyordu yeni ethernet kartı taktık düzeldi ama onboard ethernet ile hala donma oluyordu 7 kere gittiği için çalıştığım yer lanet olsun dedi makinayı bir daha göndermedi ama hala bozuk bilginize dedi adamlarda bu sefer e öyleyse getirin birde ağ üzerinde deneyelim gibi laflar etti,dahasıda var ben makinamı ilk aldığımda şu şu şu parçalar bozuk dedim adamlar tuuturdu biz test ederiz diye normal ama benide dinleselerdi iyi olurdu neyse tabi anlayamamışlar tam olarak anakart bozuk diyorum ram ondan arızalı görünüyor yok anlatamadım adamlar anakartı değiştireceğine ram i değiştirdiler aldım götürdüm eve 1-2 saat sonra güm gitti ertesi gün bir daha götürdüm......sonuçta ne mi oldu 2 anakart 3 kingstone 512 400mhz ram değişti aldığım parçalardan çok tuttu valla,yani iyi firma değişim yapıyo ama değişene kadar gıcık oluyorumyani daha iyi olabilir karalamak adına demiyorum ama biraz dikkatli olmaları gerek

• hadi yaaa demek mavi de yamuk cıktı,ulan kime guvenecez biz.hayret bi sey.hocam arkandayız senin,sonuclardan bizi haberdar et
  • yaw bırakmayın arkasını siz tınlamassanız onlar hiiiiiiiiç oralı bile olmuyor hatta sakın yılmayın söke söke alın
  • Tamamen saçmalamışlar,

ben samsung 8x dvd-rom u bozdum, garantiye gitti 16x olarak döndü, ve benden 1 kuruş istemediler, sonradan 16 da bozıldu, o da gitti 16 geldi, sonra o da bozuldu :D kullanmak nasip olmadı :D
  • SPaCeLoRD değişimi yapan yerde mavimi?birde değişim kaç gününü aldı benimkiler genelde 1 ay sürüyor yıldırmak içinmi yapıyorlar ne
  • dostum harikasın ya sonuna kadar destekliyorum seni kaşa herkes senin gibi olsa keşke herkes hakkaını arasa böylece kimse kimseyi dolandıramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: encrypted

SPaCeLoRD değişimi yapan yerde mavimi?birde değişim kaç gününü aldı benimkiler genelde 1 ay sürüyor yıldırmak içinmi yapıyorlar ne

ben sölemeyi unuttum, benimki bimeks ti, vestel pc vardı onun dvd romuydu.
    1.5 hafta da geri geldi :)
  • helal olsun abi sana haklarını çok iyi biliyorsun biz olsak 25 doları kabullenirdik
  • reklamlarda gormuşşunuzdur

www.sanayi.gov.tr
    ALO 175
  • Abi ne haklarımız varmış da benim haberim yokmuş?
    takdir ettim sizi, cidden helal olsun.
    Benim de PC GOLD'dan aldığım lg 32hızlı cd writer 3 ay sonra bozulmuştu,(bundan 2 yıl önce) adamlara götürdüm
    tam 1 ay yasal süresi var ithalatçının dediler,
    ve maşallah tam 1 ay beklettiler.
    1 ay geçince yine aramadılar ve ben aramak zorunda kaldım,
    dedikleri 32 hızlı model artık piyasada yok, 52 verilecek tabi 10$ farkla?!
    dedim hayatta vermem bana mı sordunuz uyduruk cdrw i satarken verin müdürünüzle görüşücem.
    sonra satış müdürleriyle konuştum,
    para iadesi istedim.
    ama adam bana "sizin cdromunuz ithalatçının
    belirleyeceği bir ikinci el fiyatından iade edilir,ki bu fiyat 3 ay önce ödediğiniz fiyatın yarısının bile altında olur" diyip beni kekledi
    keklendiğimi sezmiştim ya, uğraşmaya ne vaktim ne gücüm vardı
    zaten CDROM OLMADAN bir ay geçirip kafayı yemişim,
    dedim 10$ dolar için 10milyonluk telefon görüşmesi yaptın bile,değmez bunlara, paşa paşa ödedim 10$ı.

Sonra noldu, 2 ay sonra yeni bi sistem toplayacaktım direk PCGOLD a adımımı atmadım,
    beni 10$ dolar için kazıklamaya çalışmasalardı yeni sistemimi de onlardan alacaktım.
    PCGOLDa aferim , karlı mı çıktılar bu işten şimdi?

• transdatadan twinmos 256 mb memroy stick aldım 3 gün sonra bozuldu değiştirdiler
    bu işlem ard arda 3 kez oldu twinmosu jogger ile değiştirdim oda hüsran adamlar gık demeden hemen değiştirdiler
    (transdata ile ilgim yoktur)
  • Abi kadıköyde Phililps Hp-200 kulaklık almaya çıktım. Fiyatını biliyorum 15 Ytl. Gold dan tut dms ye bile girdim adam yeminle dio 22 dolardan aşa satamazlar. inat ettim geziom girdim pasaja fiyarlar gene aynı 1 kat 21 e kadar düştü 2. kat 20 son dio ve 3 kat en sonunda buldum 16 ytl peşin fiyat 15 ytl. Gelde delirme şimdi 1 kat yukarı çıkıp aynı malı daha ucuza alabiliyorsun hatta creative web cam vista 15 dolar farkediyor 2 kat arası microsoft optical set 13 dolar fark yapmanız gereken sadece 1 2 kat yukarı çıkmak....

Geçen hafta dayım bilgisayar almış kendine bana sormamıştı gittik gene 9 dolara 2 + sublı ne kadar katile düşünün artık. Tel açtı dayı gittik baktık subwoofer bozuk patlama yapıo dedi. Dedim götürdünmü servisine 9 dolarlık alet:P ama tüketici inadı var .... Adam götürmüş orda çalısıo dedi. Dedim anakart bozuktur onboard ses kartı zaten felan olayları oldu. Neyse gittim evine baktım alet harbiden boguluo zaten uyduruk ama en azından çalışması lazım... Sırf bu yüzden format attım bios ayarlarım anakartı temizledim vs vs..
    Neyse aldım evden vcd bide kendi 4+1 inspire getirdim cillop gibi çalısıo vcd ye bağlıyoruz aleti çalışmıo.
    Dedim mümkünatı yok kesin bu alet bozuk. Aldım koltuğumun altına kadıköy yolunu tuttuk. Zaten ataköyde oturuo dayım yol parası hoparlr kadar ama tüketici inadı bindi bikere. Neyse ulaştık .... mağzasına adam güler yüzlü felan dedim alet bozuk garantisi 2 senedir zorunlu bunu deiştir. Adam bi sırıttı deiştirim ama bu bozuksa felan yaptı. Ben kendimden eminim bu bozuk.!! Hadi dedim teknik servise indik adam bağladı makinaya tek bir cızırtı yok. Winamptan eko felan ayarladım full bass felan çalısıo. Şimdi düşün dur sorun nerde??? 100de 100 eminsiniz alet bozuk ama adam çalıştırıo. Aklıma gelmeyen şey kalmadı oturduğumuz yerin hava alanına yakın olmasının etkisinden tut kasanın manyetik etkisine topraklama olayına kadar bi yığın iş. Bunların hepsi 9 dolarlık alet için :P . En sonunda dayanamadım açtım aleti bu arada dayımda mühendis elektrik işinden anlar. Açınca zaten o anda çaktık olayı . Bu alet zaten bozulmuş ve geri getirilmiş aletin içinde subwoofer a giden kablo kısa devre ile iptal edilmiş. Adam oraya gittiğimizde hoparlorun uzerindeki kulaklık çıkısına takarak sadece tiz ses çıkısı yaptı fakat horon gibi tiz bi müzik koyduğu için ayırd edilemedi. Bu olaylar 9 dolarlık alet için yapılıyorsa gerisini siz düşünün. Size tavsiyem gidin 10 tane anakart yakın ama bilgisayarınızı bunlara emanet etmeyn biz bu forumlarda size gerekli yardımı yapmaktan çekinmeyiz lise diploması olmayan adamlar işlemci takıp sökebiliyor die teknik eleman adını alıyor mühendisler uğramıor mekana onlar dükkan açıp kayboluyor gibi birşey bu söylediklerim tümü için geçerli olmasada çoğu bilg firması böyle bilginize.....

• ben internetten (firma ismi vermiyorum reklam yaptığım sanılmasın)sıpariş verdim sıparişler elime geçmeden aradılar benim sıpariş verdiğim ürün markasından kalmamış özür dilediler ve fiyatı daha yüksek ürünü fiyat farkı almadan gönderdiler.ve bu dürüstlüklerinden dolayı bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim.dürüst olan kazanır.hakkını sonuna kadar savun ki, herkez işini tam yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arena -- 30 Ocak 2005, 7:29:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arena

ben internetten (firma ismi vermiyorum reklam yaptığım sanılmasın)sıpariş verdim sıparişler elime geçmeden aradılar benim sıpariş verdiğim ürün markasından kalmamış özür dilediler ve fiyatı daha yüksek ürünü fiyat farkı almadan gönderdiler.ve bu dürüstlüklerinden dolayı bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim.dürüst olan kazanır.hakkını sonuna kadar savun ki, herkez işini tam yapsın

Abi, böyle firmaların ismini korkmadan verecen.. hatta bu konuda firmanın ismini vererek topic bile açacan ki, millet yararlansın.

Tecrübe aynıyla vaki ise, söyle şu firmanın isminide millet kazıklanmaktan kurtulsun...

Her yıl milyonlarca dolar veriyor millet b. sayar uğruna... Bu forumlar sence niye açılmış.. Söyle şu firmanın adını....

Please Yani...!!

• helal olsun sana hakkını ara doostum
  • mavi bilgisayar benim icin bitmistir.
  • Helal olsun.
  • bunlara çakal dicem ama adamlar çakallıktan çıkmışlar YAMYAM olmuşlaR!!!

hakkını sonuna kadar ara hocam. helal sana. hep böle devam ett...

böle şeyLer gün ışığına çıkınca bizler içinde çok ii oluo. nasıl davranacağımızı öğrenioruz. gönlümden geçen bu bilgileri normal şartlar altında, insanların başından böle kötü olaylar geçmeden öğrenebilmek...
    ama nerde........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_NicK -- 30 Ocak 2005, 12:16:46 >
  • arkadaşım arkandayız sakın vazgeçme böyle çakallara ezilmemek lazım

yaw birde ALO 175 mi ne var ERMAN TOROĞLU geçen televizyonda konuşuyordu bide sen orayı ara istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brute_force -- 30 Ocak 2005, 12:21:06 >
  • helal olsun kardeşim bende 10 dolarık bi fark odememek icin cebimden 100 dolar harcarim bu konularda senin kadar hassasımdır.. bu ilgin beni cok mutlu etti.. umarim sorun en kısa zamanda gorunur... bende 4 gun opnce dvd okumayan dvd kombomu gold a garantiye verdim ithalatci firmaya gondericeklerdi 1 aya kadar gelir dediler yukardaki arkadaşın söyledigi gibi.. 4-5 gun gecsin arayacagim ufaktan...

gecenlerde kardeşimin panasonic kamerasini kafası bozuldugu icin garantiye verdik tekofaksa.. araya bayram girdi falan 4-5 gun gecti aradım kız aletinize bakılmamış henuz dedi ve ben akşam musait bi zamanda direk oraya gitim ve siz nasıl benim aletime bayram tatili hariç 5 iş gunu gecmesine rağmen bakmazsınız ddim bagirdim cagirdim ve sonuç: ertesi gun sabah beni arayıp arızanın durumu hakkında bilgi verdiler merkezden parça istediklerini soylediler... bir sonraki gunde arayıp gelip alabilirsiniz dediler.. olay bu kadar basit kovalarsan istedigini alırsın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.