ben internetten (firma ismi vermiyorum reklam yaptığım sanılmasın)sıpariş verdim sıparişler elime geçmeden aradılar benim sıpariş verdiğim ürün markasından kalmamış özür dilediler ve fiyatı daha yüksek ürünü fiyat farkı almadan gönderdiler.ve bu dürüstlüklerinden dolayı bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim.dürüst olan kazanır.hakkını sonuna kadar savun ki, herkez işini tam yapsın
Abi, böyle firmaların ismini korkmadan verecen.. hatta bu konuda firmanın ismini vererek topic bile açacan ki, millet yararlansın.
Tecrübe aynıyla vaki ise, söyle şu firmanın isminide millet kazıklanmaktan kurtulsun...
Her yıl milyonlarca dolar veriyor millet b. sayar uğruna... Bu forumlar sence niye açılmış.. Söyle şu firmanın adını....
Please Yani...!!
sorduğunuz için yazıyorum gigatek almıştım ben memnun kaldım
quote:
Orjinalden alıntı: eagen
Hiçbir şekilde Geri Adım ATma Eşşek Gbi Ödeyecekler Ya da Değiştirecekler
MAvi Bilgisayar
+
mavi bilgisayar öldü artık bu ilandan sonra
Dava Falan Açmayı düşünürsen pm den ulaş yardımcı oluruz
mavibilgisayar üçkağıtçı bir firmanın ta kendisidir teknik serviste dönen hileleri bi görseniz aman allahım
quote:
Orjinalden alıntı: digitalism
mavibilgisayar üçkağıtçı bir firmanın ta kendisidir teknik serviste dönen hileleri bi görseniz aman allahım
sen orada mı calıstın!?Nedir teknik serviste dönen hileler paylaş bizimle madem oyle seyler oldugunu belirttin!
walla 2 seneye yakındır lg nin optik okuyucularının bi b.ka yaramayacağı adi olduğunu eşşek gibi anırıyorum sölüyorlar söyleyecekler buna rağmen aldıysan yorumsuz firmanın yaptığına gelinceeeee
hakkını sonuna kdr ara bence
abi adamı böle aptal yere koymaya çalışıyolar ya uyuz oluyorum ya sıkacan kafalarına oracıkta o olcak
Hocam vala helal olsun hakkını arıyabiliyosun Şahsen ben olsam hiç bi şey yapmazdım
abi helal olsun
Ne yaptın bizi biraz bilgilendir...
ya bu ne guvenilecek bilgisayarcı kalmadı nerdeyse . aldıgın mal ya bozulmayacak ya da ugraşacan böle iş mi olur ya . bu bilgisayarcılar çok oluyolar . işleri iyi gidince , insanın cebine biraz para girince böle şımarıyo unursamaz oluyo die düşünüyorum . valla benim yıllardır söledigim bi laf vardır "BİLGİSAYARCI DEİLMİ HEPSİ ŞEREFSİZ" hele karşılarınnındaki adımın bilgisiz , bilgisayardan anlamayan biri oldugunu anlamsınlar .
Bu sabah Maviden aradılar ve
"Ufotek başka bir şubesinde 8x dvd writer bulmuş. Ve postalamışlar. Ürün elimize gelince biz sizi arıycaz"
dediler.
illa uğraşmak gerekiyor.
Hak sonuna kadar aranmalı. Aksi zaten düşünülemez. Ben para verseydim kendimi hiç affetmezdim, geceleri uyuyamazdım . Sorun parada değil, prensipte. Beni kızdıran insanları gerzek yerine koymaları. Bazen dövesim geliyor ama kendimi tutuyorum.Şeytan diyor tut boynundan evire çevire.... .
Aynı ürün bende de var. Aldıktan 2,5 ay sonra bozuldu. Kadıköy Gold bilgisayardan almıştım. 18 Ocak da servise vermiştim. Bu gün aradım servisten gelmiş alabilirsiniz dediler. Gayette teknik servisi kibar davrandı.Aman nazar değmesin. Bu gün şimdi almaya gidicem Dvd-writerımı. 12 gün servis süresi bence gayet iyi. Birde araya bayram tatili de girdiğini düşünürsek. Yani adamların 1 ay tamir etme süreleri var yasal olarak. İnsanlar Gold'dan pek memnun değil gibi gözüküyor ama şahsen ben KAdıköy Gold'dan şimdiye kadar bir kusur görmedim. Ama Mecidiyeköy gold'dan uzak durmanızı tavsiye ederim. İsimleri aynı ama ikiside farklı firmalar.
merhaba arkadaşlar
evet herkes hakkını aramalı,,
ama nedense her zaman yanlış insanlara başvuruyoruz...
bu konuda da dikkatli olmak lazım
yoksa adamı parasıyla rezil ediyorlar....
anlatmakla da bu işler kolay olmuyor..... karşındaki anlamazsa yada anlamamazlıktan geliyorsa durma uğraş...
en iyisi sözü kısa kesip direk kanuni yollara başvuracağım demek en güçlü unsur...
boş yere söz düellosuna girip kendimizi yıpratmayalım....
bırakalım onalr düşünsün
Benim başıma da MASCOM da geldi bu tip bir olay zamanında. Kadıkıköyden Uygar elektronikten (reklam için değil, ismini veriyorum çünkü yapmaları gerekeni yapmışlardı) Mustek mcd3500 dijital kamera almıştım. ilk gün kilitlendi. Geri verdim ve Uygar aynı gün öğleden sonra ellerindekilerden bir tane bana verdi. Bu ürün de parlak resimlerde pembe çekiyordu ama ben bu alet bu kadar çeker diye düşünüp sallamadım. Birkaç ay sonra bu durumun sadece bende olduğunu farkettim Almanya merkeze yazı durumu olduğu gibi yazdım, üzerinden birkaç ay geçtiğini belirttim. Ürünün CCD sensörü bozuk aldığınız yere geri verin dediler ve Mascoma götürdüm. Pil kapağında ufak bir kırık olduğunu ve ürünü geri almak için kasanın ön tarafının tamamen değişmesi gerektiğini söylediler, tabiki 15$. Arızalı bir ürün sapasağlam olmazsa ürünü geri iade edemiyorlarmış yurt dışına kontrol amacı ile. mümkün değilmiş. Parayı vermeyeceğimi,söyledim (CCD sensörü bozuk olunca kasa niye değişir?) biraz ısrardan sonra bu ücreti indirdiler sonra da ücretten vazgeçtiler bana yenisini verdiler. Eve gittiğimde resimlerin aşırı bulanık olduğunu farkettim, geri yolladım, ürün 7-10 gün içinde geri geldi ama kargoda 3 gün kayıplara karıştı ya da gönderdik dedikleri halde göndermediler sanırım böyle oldu. Sonunda paketi buldum ama istanbul içi minicik kutuya 8.5milyon ödemek zorunda kaldım. Bu ürün de yine çok bulanık çekiyordu geri götürdüm fakat üründe bir anormallik olmadığını söylediler, arıza bariz olduğu halde elimde patladı. (ilk makina gayet net fotoğraflar çekiyordu bu az ilerdeki yazıları bile okunamayaak kadar bulandırıyor) Hata biraz bende ancak bu kadar uğraşabildim ama o zamanlar çok meşguldum, zaman yoktu. Tabiki kimsenin beni uğraşmak zorunda bırakmaya hakkı da yok.
bizler alışığız kazık yemeye
en iyisini yapmışsın ben olsa fazla dayanamazdım adanalıyım kesin döverdim =) sabır iyiye giden yolun aynasıdır beklemeye devam edin ..