Şimdi Ara

ADAMIN OBP 97 AMA MATTAN 25 NETİ VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.instagram.com/p/BXI2FhcAc2x/?taken-by=birhakimbey renkli kalemci tafyadan bu da anlamıyorum bu obp bende olsa çok daha iyi yerlere gelirdim bune ya insan bunu gördükçe ana avrat sövmemek için zor tutuyor kendini....

• o degilde beyinsiz edebiyat kasmış full onda da doğru duzgun bir şey yapamamış :D
  • özel lise mi bunlar 97 nedir abi
  • Tebrik etmiş bir de,tebrik edilecek şey ne göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek hayatta tokatlanması gereken şahıstır. Bu sonucu atarken utanmıyor mu? Anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 29 Temmuz 2017; 20:38:32 >
  • BASARILARININ DEVAMIAHSJAH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ozel okula gidiyordum. Obp 83, ozel okul hakkinda ne dusunuyorsaniz dogrudur. Bu arada ozel okula gisiyorum temel lise segil. Temel liseler dahada fena

Zaten Turkiyede sinav siatemise egitim sistemise berbat. Mesela edebiyttan toplam 500 eser vr sanirim, bunlarin yazarlarini bilin gelin deniyor. Bir kitabin sadece yazarini bilmek, hangi doneme ait oldugunu bilmek bana ne kazandiracak sorarim ? Oysa ki deseler 4 yil boyunca bu 40 kitaptan sorumlu olacaksiniz bunlarin icerigini, ne anlattigini bilip gelin deseler daha iyi olur sanirim. Bu arada obplerin kesinlikle kaldirilip, sinav iceriginin degismesi gerekiyor.

• Hiç edebiyat bilmeden 25kdayım yazık şunlara

• Öylesine edebiyat sınavına giren mfciler 10 bin falan yapıyor. 28 binin tebrik edilecek bir yanını göremiyorum.

• http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/YDSILKBAHAR/okul-tur11022015.pdf

Su pdfden çocuğun sonuç belgesinde yazan okul türünü bulun. Evet işte haksızlık burada beni obpyle geçen 1500 kişinden temel lisede olup da yatarak 95 üstü ortalama yapanlara hakkımı helal etmiyorum.

Edit ygssi de 130binmis o civarda olmak için 30 sos 25 tr 15 mat yetiyor heralde ve 97 obp tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvz_1149 -- 29 Temmuz 2017; 21:6:49 >
  • 4 sene boyunca her sınavdan neredeyse 100 alıp lysde 25 net yapan koca yürekli kardeşimiz
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    ÖZEL TEMEL LISE

• Mfyim. Edebiyata atmaya girdim 41k yim. Neyi tebrik etmis anlamadim.

• Leş+çöp

Gelmişken diğer hesaplara da bakayım dedim de soru çözerken TÜRK KAHVESİ + LOKUM yapan gördüm ya
  • Ana baci kufur etsem kac gun ceza alirim

• Ulan obp beni 15binden 18e atıyor. Dokuz eylül hukuka giremiyorum obp yüzünden. Bu aveli bir de tebrik etmiş çok iyi bir şey yapmış gibi
  • vay mal :D 80 soruda 25 matematik ne lan içim cız etti en azından 35 olaydı
  • o obp eyle tmde anca 28 bininci olmuş. en azından çalışan adamların hakkına girememesi sevindirici onun adına
  • Allaha bin sukur kurtuldumda gidiyorum bu yil.Gelecek nesellere bu sistemde ve mufredatta bol sans

• Ulan beni 7k geri attı bunu 8k ileri atmış gelde çıldırma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.