Bildirim
Adamlar ciddi ciddi megane corsa gibi arabalara 100bin üstü veriyor:D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Babandan harçlık almayı bırakıp maaşını almaya başlayınca 100 bin üstüne BMW alırsın, kafanı yorma şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis ne alakası var 120bine on numara a4ler 320ler varquote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Babandan harçlık almayı bırakıp maaşını almaya başlayınca 100 bin üstüne BMW alırsın, kafanı yorma şimdiden
Buyur al hacı ne bekliyon o zaman
150lik bişeyler bakıyorum reisimquote:
Buyur al hacı ne bekliyon o zaman
Arabalar drli saçması uçmuş durumda bu paralar bence cok enteresan. Demekki devlet otv yi %40 50 almasa herkes bmw mercedes cekecek altına. Ben anlamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ikinci konusu biraz trollük sezdim bakalım birisi çıkarır ortayaquote:
Konunun neresinde trollük sezdin söylermisin? 150bine golf alanlara enayi dedim diye trol mü oldum?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Bu ikinci konusu biraz trollük sezdim bakalım birisi çıkarır ortaya
Alıntıları Göster
Şimdi yiğenim, herkeş Audiye, Beemveye binse, bu arabaların ne farkı kalır? Bizler Corsa'ya, Megana bincez ki siz Beemveye binince havalı ve premium olabilin. Yoksa biz bilmiyoz mu Beemve alıp cafeye gidince masaya Beemve anahtarı koymayı? Ama hepimiz Beemve anahtarı koyarsak Beemvenin bi esprisi kalmaz. O yüzden biz kötü arabalara biniyoruz Beemve alamadığımızdan değil, siz hava atabilin diye. -
ulan bende mi gariplik var birtek? 13000 fiyat limiti girip yeni kasa palio ariyorum hergun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X