Şimdi Ara

Adamlar para basıyorlar şu anda ama ne sunucu kapasitesi artıyor nede takım tutup Pok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar para basıyorlar şu anda ama ne sunucu kapasitesi artıyor nede takım tutup PokeStop yada GYM merkezlerini ayarlamıyorlar

Bütün merkezler otomatik olarak ayarlanmış durumda.

Daha beteri lag yüzünden oyun oynanamaz durumda

Aradawww.pokemonpets.com bakabilirsiniz çok lag varken

• Adamlar gayet iyi çalışıyorlar. Bir sürü olmayan alanlara pokestop ve gym eklemişler. Azıcık takip ederseniz görürsünüz subreddit'ini. Türkiye'ye daha oyun açılmadan Türkiye'ye eklemelerini bekleyemezsiniz herhalde.Ayrıca aynı şekilde oyun açılmadığı ülkelerde de çok oynanıyor o yüzden tam burda geceye doğru diğer oynan yerlerde de akşama doğru olduğundan serverların aşırı yüklenmesi normal. Aynı zamanda her geçen gün daha iyiye gidiyor.
  • Düş şu bölümün yakasından CeFurkan
  • İleride gelmesi beklenen şeylerden bazılarını yazayım ben (aklımdakileri)
    Sponsor olayları olacak mesela sallıyorum her starbuck dükkanı gym veya pokestop olacak pokestop olursa sürekli (ya da belli saatler) lure atılıp adam toplanacak
    Bireysel savaşlar gelicek mesela ben 6lı takımımı yapıp yakındaki arkadaşımın 6lısıyla kapıştırıcam
    İtem sayısı artacaktır olta getirilebilir mesela çünkü ilk pokemon go videosunda o da vardı
    Oyun biraz otursun eventler başlayacak belirli bi alanda toplanıp yardımlaşarak efsane yakalıcaz ve herkese o efsaneden olacak
    Son olarak aklıma gelen de pokemonun diğer nesilleri de pokemon olarak eklenecek fark ettiyseniz madalya sisteminde kanto pokemonları diyordu örneğin sinnoh pokemonları bölümü de gelecek buradan da anlayabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Adamlar gayet iyi çalışıyorlar. Bir sürü olmayan alanlara pokestop ve gym eklemişler. Azıcık takip ederseniz görürsünüz subreddit'ini. Türkiye'ye daha oyun açılmadan Türkiye'ye eklemelerini bekleyemezsiniz herhalde.Ayrıca aynı şekilde oyun açılmadığı ülkelerde de çok oynanıyor o yüzden tam burda geceye doğru diğer oynan yerlerde de akşama doğru olduğundan serverların aşırı yüklenmesi normal. Aynı zamanda her geçen gün daha iyiye gidiyor.

iyide para basıyorlar clustera makine eklemek onlar için çocuk oyuncağı

bence bahane değil bu

ayrıca Türkiyeden de ciddi para kazanıyorlar şu anda

ek olarak lag amerikadakilerde bile çok ciddi seviyede sadece Türkiye değil

reddit takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 15 Temmuz 2016; 0:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

Adamlar gayet iyi çalışıyorlar. Bir sürü olmayan alanlara pokestop ve gym eklemişler. Azıcık takip ederseniz görürsünüz subreddit'ini. Türkiye'ye daha oyun açılmadan Türkiye'ye eklemelerini bekleyemezsiniz herhalde.Ayrıca aynı şekilde oyun açılmadığı ülkelerde de çok oynanıyor o yüzden tam burda geceye doğru diğer oynan yerlerde de akşama doğru olduğundan serverların aşırı yüklenmesi normal. Aynı zamanda her geçen gün daha iyiye gidiyor.

bence bahane değil bu

reddit takip ediyorum

Yoğunluk olduğu zamanlarda lag var evet ama 1 saat fln ya sürüyor artık ya sürmüyor. Ayrıca server için yeteri kadar yerleri fln olması gerekiyor. Planlı hangi serverın nerde olduğunu bilecek şekilde yerleştirmeleri gerekiyor ki arıza çıkarsa bilsinler vs vs...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

bence bahane değil bu

reddit takip ediyorum

Yoğunluk olduğu zamanlarda lag var evet ama 1 saat fln ya sürüyor artık ya sürmüyor. Ayrıca server için yeteri kadar yerleri fln olması gerekiyor. Planlı hangi serverın nerde olduğunu bilecek şekilde yerleştirmeleri gerekiyor ki arıza çıkarsa bilsinler vs vs...

burada günde 2m dolar kazanan bir firmadan bahsediyoruz :)

birde öyle hiç 1 2 saat değil gün boyu reddit de millet isyandaydı :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gece oldu simdi daha cok lag var

buda benim ne kadar haklı olduğumu gösteriyor

Türkiyeye açılması ile alakası yok
  • Evet burada gece olunca oyunun açıldığı ülkelerde en yoğun saatler olduğunun farkındasındır umarım.
  • quote:

Evet burada gece olunca oyunun açıldığı ülkelerde en yoğun saatler olduğunun farkındasındır umarım.

Bende onu diyorum sizin mantığıniza göre oyunun henüz açılmadığı ülkeler lag sebebi

Ama öyle değil işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece dünyanın bu ucunda açılmayan ülkeler yok diğer tarafında da var ve en çok yoğunluğu açılan ülkelerin yapması da mantıklı.
  • dünyadaki hiç bir firma ilk gaza gelen kitle için ekstra server almaz. çünkü hangi oyun olursa olsun ilk bir aydan sonra kullanıcı seviyesi yarıların altına düşer. ben şimdiden sıkıldım level 19 larda. olay tamamen farm oluyor bi yerden sonra.

lag olmasının bir sebebi de sizin gibi kaçak oynayanlar. adamların her ülkeye açmamasının sebebi server kapasitesi yetmemesi, ilgi azaldıkça yavaş yavaş açıyorlar ülkeleri. ama bütün dünya bir anda yığılınca patlıyor tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.