Şimdi Ara

adamlar patch cıkardı 1515 ama büyük hatalar olusdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • server acıcaklar die patch cıkardılar gece ama olusan hatalarla baş edemedıler oyun acık ama serverlere gırısde blok var su anda ugrasıolar bakalım ne zmm a düzeltecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayme -- 9 Kasım 2007; 8:26:08 >

• Sitede sadece haftalık bakım çalışmasını dün geceye aldııkları yazıyo.nerden anladın patch geldigini la.belki kabakları kaldırcaklar.yeni serverla ilgili bi gelişme için henüz çok erken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronox -- 9 Kasım 2007; 8:22:46 >
  • kabakları kaldıcak olsalar bu kadar uzun sürmez sitede acıklama yapmış adamlar hatta forumdan bi arkımız topic açmış onu oku ve ıncele aynı yazıyı bene gördüm daha önce yılbasında cam agacları vardı adamlar 2 saat ıcınde kaldırmıslardı oyun 2 saat kapalı kaldı sadece
  • Ben söyleyim, öyle bi hata yaptılar ki bütün database çöktü yedeği yok bütün charlar üyelikler itemler hepsi yok oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben söyleyim, öyle bi hata yaptılar ki bütün database çöktü yedeği yok bütün charlar üyelikler itemler hepsi yok oldu.

zuhaha kardeş uyudun heralde pc basında sonra kabus gördün ve bize anlatıyosun süper kabus
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Ben söyleyim, öyle bi hata yaptılar ki bütün database çöktü yedeği yok bütün charlar üyelikler itemler hepsi yok oldu.

zuhaha kardeş uyudun heralde pc basında sonra kabus gördün ve bize anlatıyosun süper kabus

ne kabusu. Huzur buldum huzur. Işığı gördüm

• quote:

quote:

quote:

ne kabusu. Huzur buldum huzur. Işığı gördüm

hahha sabah sabah gülüyorum şimdi bizimkiler diycek bu sapıttımı ne ne gülüyo bu kadar falan , aslında süper olur herkes sıfırdan başlar demiiii , bundan sonra gelicek lafta şu , kırmızı pancurlu bide evimiz olsun

• quote:

akşamdan kaldın heralde
  • o değilde herşey düzene girmiş iken düpe çıkar ise ve bu yeni itemler felan abow düşünmesi bile kötü

Düperler ellerindeki gb leri bitirdiler harwurup savurdular server düzene girdi herşey ucuzladı düpe cıkarsa düperler kazanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

o değilde herşey düzene girmiş iken düpe çıkar ise ve bu yeni itemler felan abow düşünmesi bile kötü

Düperler ellerindeki gb leri bitirdiler harwurup savurdular server düzene girdi herşey ucuzladı düpe cıkarsa düperler kazanır.

wöhh wöhhh ağzını hayır aç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

quote:

akşamdan kaldın heralde

• inşallah dupe olmaz tek temennim hakıınyla oynansın
  • quote:

quote:

• quote:

Kınayt Başkanı da istifa etmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.