O koltuğu Erdoğan'ın şahsi koltuğu flan sanar birde bunlar gereksiz uzatıyorsun :) Hee hee de geç O koltuk Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü koltukları. Oranın mimarisi öyle ve orada Alman'ya devlet başkanı ile resmi görüşme olmuştu olay bu... Yandaki Merkel'i kesiyorlar alın görün Erdoğan koltuğa oturdu algısı kasıyorlar her zaman ki gibi. |
adamlar ülkeyi yiyip bitirmekle meşgul (2. sayfa)
-
-
Biz restore edilmemiş demiyoruz, kendinden çok emin şekilde pirinç diyorsun. Recep pirinç koltuğa oturmaz, altın kaplamadır diyoruz. Olay bu! Kendine pirinç kaplama koltuk layık görmez o. Efendini tanımıyormuş gibi konuşma.
-
Sanmayız, için rahat olsun.
Recepin şahsi koltuğu komple manda derisinden falandır. Yoğurdunu yiyen, koltuğunu da kaplatır.
-
rte dindar biri osmanlı dini bir devlet altınla ilgili her türlü eşya takı süs haram erkeğe, tabi dinden haberin olmadığı için uçuk tezlerin romanların normal.
1800 lerin ana koltuk malzemesi prinç osmanlıda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2024; 0:42:42 > -
Hadi ya!
Altın sizin dinde haram mı? O gösterdiği bi yüzük vardı, ben altın diye görmüştüm o yüzüğü. Hani Recep zengin olmuş derlerse, bilin ki haram yemişimdir diye kendi söylediği ve elinde yüzüğü gösterdiği bölüm....
-
rte nin yüzüğü gümüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2024; 1:3:5 > -
Reis sen efsane muhalefet yapıyon Yarın CHP'nin başına flan geçmelisin :D ( Öyle böyle saçmalıyon ama gene hiç yoktan İyidir KK kadar oy alırsın. )
Nee Cumhurbaşaknı Manda yoğurduda mı yiyormuş bak sen şu işe hemen yarın istifa etmeli. Ülkenin Cumhurbaşkanı kim ola ki manda yoğurdu yesin efsane bir kafa yapısı.
-
Yok ben eminim, altın yüzük göstermişti. Onda bile hile hurdası var. Zaten dünyanın en zengin yöneticileri arasında ilk 100 e girmesi de, yüzüğünden başka bir şeyinin olmadığının kanıtı. Ne de olsa dindar ve müslüman bir adam.
Her neyse, koltuğa gelirsek, bu kadar uğraştığına göre, gerçekten pirinçtir o kaplama. Zaten kerimcem söylemişse, inanmamak elde değil. Pirinç kaplama koltukla, Merkeli ağırlamak.... Hiç yakışmamış.... Yakıştıramadım..... Merkel bizi kıskanmaktan vazgeçmiştir bence
-
Bu yalanlara halen inanan var demek ki hee :D
Koltuk geçti şimdide bu FAKE şeye mi inandın harbi.
Olayın aslı bak bir habere küpürü o neymiş :D Gerçekten çok ucuz ve sığ söylemlerde bulunuyorsun.
-
Reis, ben CHP yi hiç sevmem, oy atmışlığım da yoktur. Başına geçmeyi de düşünmüyorum. Ama sen çok güzel yalakalık yapıorsun. Maaş helal yani. Peygamber bile hata yaptı, rte yapmadı diyen belediye başkanı (idi yanlış hatırlamıyorsam) bile senin eline su dökeÖzellikle senin mesajlarına çok gülüyorum. Böyle devam et!
-
Yeniden düzenlenmiş ahaber mi?
-
2 yalanını patlattık diye bu kadar kızma bee reis :D
Yanlış ve EKSİK BİLİYORSUN. Doğrusunu yazıyorum olay bu kadar basit. Kızacaksan bir daha yazmayım yalan yanlış bilmeye devam et bunu mu istiyon :D
Not: Bu arada üstte söylediğinde YALAN-YANLIŞ ONUDA DÜZELTEYİM
Bir AKP'li isim şöyle bir açıklama yapıyor ! ( Bence saçma ve gereksiz ama bunu çarpıtıyor sizin gibiler işte. )
Hz. Peygamberin Mekke’nin fethi sonrasında nefsine yenilerek gururlandığını, ardından uyarı ayeti geldiğini hatırlatarak, AK Parti olarak kendilerinin pek çok önemli işler yapmış olmalarına (konuşmasında örnekler veriyor) rağmen nefislerine yenilmediklerinden bahseti.
Bunu bakkk bunlar Peygamberden bile büyük görüyorlar kendilerini Algısı yapılıyor olay bu oarada AKP'yi kast ediyor ayrıca Erdoğan'ı değil... Açıklama gereksiz ama senin dediğinde değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 26 Kasım 2024; 1:25:58 >
-
İyi de adam paylaştığın şeyin doğrusunu atmış, bu sefer bilmem ne diyen belediye başkanı diye başka yerden vurmaya çalışmışsın. Doğru bilgiyi paylaştı diye yalaka demişsin bir de adama. Bi kere de şaşırtın be arkadaş :) Bi kere de aktardığınız yanlış bilgi düzeltilince "yanlış biliyormuşuz" diyerek nokta koyun. Bir kerecik ya sadece bir :) "Aha bunu çürüttü hemen yeni çamur bulmalıyım" modundasınız sürekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis'in 30 yılda yediğini CHPlilerin reisleri 5 yılda yedi. CHPlilerin tuzağına düşüp az yiyen Reisten şikayetciyim!
-
AKP 22 yıldır bunun gibiler sayesinde iktidarda zaten... AKP'ye en büyük hizmeti bunlar ediyor haberleri yok.
Yalan-Dolan-ALGI ile iş yürütecekler sanıyorlar. Doğrusunu söyleyene hakaret edecek saldırarak haklı çıkacak sanıyorlar.
Az laf çok iş üreteyim yok. Çok laf az iş peşindeler. Sürekli bir yalan yayayım süreli bir algı kasayım sürekli polemik olsun. Zorda kalırsalarda hemen Atatürk arkasına sığınırlar. Önden bir Atatürk salvosu gelir.
İşin kötüsü bunlara sorgusuz inanan bir kitlede var. Hiç zahmet edip az araştırayım bile demiyorlar. At yalanı bulunur inananı kafasındalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 26 Kasım 2024; 1:51:19 > -
Bi ara "ejder meyveli smootie" diye yıktılar ortalığı hatırlarsanız. Kendileri ejder meyvesinin ucuz bi şey olduğunu biliyordu mutlaka. Maksat smootie vs nedir bilmeyen milyonlarca insanı keklemekti. Zaten Türkiye'de muhalefet çamur at, izi kalsın mantığıyla yürür her zaman. Muhalif bi tanıdıkla tartışıyoduk o zaman. İşi ejder meyveli smootie'ye getirdi. "saraylarda yetim hakkı yiyolar" falan bilindik salvolar. Abi nedir bu ejder meyvesi kaç para aç googleda arat bakalım dedim. Gördüğü sonuç karşısında sinirlenip bozulup kalktı gitti. Ertesi gün gidip gizliden ejder meyvesi alıp yemiştir muhtemelen 😄 "Sarayın tuvaletleri altınmış" muhabbeti var bi de.
Aynen öyle. Türkiye'de muhalefet anlayışı çamur at, izi kalsın mantığıyla çalıştığı için çok normal böyle olması. Hatta öyle ki, önce ortaya bilerek attıkları yalana gün geliyor kendileri de inanmaya başlıyor. Komedi bi ülkede yaşıyoruz 😃
Forumlara siyaset yapmak icin kayit olmus eleman
7 24 Akp yi savunur baska isi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X