|
Bildirim
|
Moueson demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
![]() |
Ya siz Tofaş'ı yanlış anlıyorsunuz. Tofaşlar kaza anında direk yolcuları dışarı atarak hasar almasını engelliyor.
Bu teknoloji savaş uçaklarından alınarak kuş serisine başarıyla entegre edilmiştir. Kuş gibi uçabilmeniz için ![]() |
Bana kes-yapıştır arabalardan biri gibi geldi. Ayrılma yerleri çok muntazam. Kaynak yerlerinden kopmuş bence.
|
Senin hesabına göre şahin de sağlam bir araba. Not: Benim fikrime göre araban ne olursa olsun 150 den sonrasına çok güvenme (volvo, mercedes de dahil) Ha ben 200 de yaparım dersen allah muhafaza .... pamuğu tıkarlar. Haa bu arada pamuk artık hastanelerde kullanılmıyor, silikon kullanıyorlar. |
Araç pertten falan toplama olabilirmi acaba ? sanayide 2 farklı otomobili kaynakla birleştiren tayfadan. Garip bir şekilde parçalanma değilde kopma gibi gözüküyor
|
Maşallah, cerrah hassasiyetinde kesilmiş araç resmen. Kopan yerleri de manidar, C direk üstleri nizami, taban sacı jilet gibi gitmiş, puntolar sanki fabrika puntası değilmiş gibi açılmış. Ne kadar ahlakı temiz, araç denetimi kontrolü nizami yapılan bir ülkede yaşadığımızı bilmesem 2-3 arabadan tek araba yapmışlar diyecem oldu olacak.
|
önemli olan zaten beşe ayrılsa bile içindekini sağ çıkarması değil mi? iki parçaya ayrılsa da adam ölse çok sağlam arabaymış mı diyecektiniz? böyle bir kazadan sağ çıksam gider yine ford focus alırdım şahsen.
|
|
Ford fanı değilim kullanmadım fakat tofaş bile 5 e ayrılmazken bu focusun ayrılması, 3 aracın toplanması gibi duruyor. Ülkede pert arabaların herhangi bi şekille tekrar trafiğe çıkması kesinlikle yasaklanmalı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcsnmz -- 8 Ocak 2019; 16:14:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 8 Ocak 2019; 16:31:23 > |