Şimdi Ara

Adana'da köpeklerden kaçan genç kıza otomobil çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adana'da köpeklerden kaçan genç kıza otomobil çarptı
    https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/adanada-kopeklerden-kacan-kadina-otomobil-carpti

• Bu ülkenin vatandaşları gerçekten fazla şey istemiyor. Enflasyon ve fakirlik altında inim inim inlemeyelim, vahşi köpekler tarafından katledilmeyelim, kültürümüz başka kavimlerce bozulmadan huzurluca özgürce yaşayıp ölelim istiyorlar alt tarafı.

Ama yok temel problemlerle boğuşup duruyor ülke. Çok enteresan.

arkadaşlar hiç boşuna yeter ha hü demeyin. Bu problem, gerek mama işiyle uğraşanlar gerek gündemi sürekli meşgul etmesinden faydalananlar tarafından çözülmesi istenmeyen bir problem. Kadına şiddet v2 oldu bizim için. En çok sokak köpeklerini destekleyenlerde sözde çağdaş batılı kesim ama sorsak acaba hangi muasır medeniyette sokak köpeği diye bir şey var cevap veremezler.

Hocam bu köpek itlafı yani sizin tabirinizle öldürme olayına neden bu kadar önem veriyorsunuz ve köpek öldürülmez seklinde bir mantıga sahipsiniz anlamıyorum. Mesela evinizi böcek sürüsü bastıgı zaman, gerekeni yapıyorsunuz yani ilaclama yapıyorsunuz değil mi? Sokağı köpek sürüsü basınca belediye neden ilaclama yapmayacak? Böceğin zararına tahammül edemiyorsunuz ancak köpegin suratı sevimli diye mi verdigi zararlara göz yumuyorsunuz ve onlar candır canandır diyorsunuz? Böcekler ve diğer insektlerin de memeliler gibi sinir sistemleri vardır ve onlar da canlıdır öyleyse evimizdeki böcekleri hatta mesela böcekten daha iyi bir örnek fareleri falan da öldürmeyelim..

Fareler evimize gelsinler, bizi ısırsınlar, bizi veba yapsınlar cesitli virüsler bulastırsınlar kaldı ki bence fareler de kuyrukları haric sevimli canlılar hatta bunların beyaz olanlarını ev hayvanı olarak da besliyorlar hamster değil bildiğiniz kobay.. yani simdi onlar candır canandır diyelim evimizi onlarla paylasalım böyle bir mantık olmaz itlaf gerekiyorsa köpek olması farketmez zararlı hayvandır itlaf edilmeli..

• Ülkemize bak sokak köpeği sorununu çözemiyor daha. Yada istemiyor. Biz neler için konu açıyoruz. Yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gercekten artık yeter!

Hiç mi vicdanınız yok? Hiç mi içimizde insan sevgisi yok?

Hergün bu tarz binlerce olay oluyor neden kimsenin gıkı bile çıkmıyor. Hayvandan daha mı değersiziz? Bu kadıncağız belki hayatının baharında bu dünyadan ayrıldı. Ne için iki üç tane it yüzünden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Nisan 2024; 15:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Devlet basa ya kuzgun lese. Trafik kurallarinin gecerli oldugu sokaklarin sorumlusu devlettir. Bu sorun cozulmeyipte verilen her kurbandan yillardir sorunu cozmeyen yetkililer sorumludur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

sol lobisi aşırı güçlü sosyal medyalarda. bu yüzden devlet de birşey yapamıyor.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Avrupada sol guclu ama boyle bir olay yok. Devlet Lobiler ne diyecek diye dusunmez, halkin sagligini dusunur. Pandemi zamani gorulmez bir virus icin milleti evlerine kapadilar, kopeklerimi toplayamiyorlar?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

eğitim seviyeleri eşit mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bari çocuk ölmemiş. Şehir içinde bile artan sayısı sebebiyle köpekler çeteleşmeye başladı. Bostanlı da bile sokak arasında bisikletle giderken köpek saldırdı gündüz vakti... Hadi ben kurtarırım da yaşlı biri olsa napcak.

• hayatın boyunca çalışmışsın başarılı da olmuşsun evini yazlığını almışsın, e serisi bir mercedes almışsın bir gün yolda giderken görüş alanının dışında

*devletin başarısız politikaları sebebiyle* bir kıza köpekler saldırıyor ve yolda giderken bu kıza ne olduğunu dahi anlayamadan çarpıyorsun ve "hayvana tapanlar" şoför olarak burada seni suçluyor düşünsenize sosyal medya hesaplarınızı buluyor ve taciz ediyorlar, telefon numaranızı da buluyorlar çünkü hepimizin verilerine

*devletin başarısız politikaları sebebiyle* telegram ve discord'lardan 10 tl'ye ulaşabiliyorsunuz, size aşağı yukarı 1 hafta falan cehennemi yaşatıyorlar ve zaten sonra olayın gazı bitince herkes unutuyor, hem hayvantaparlar hem de bu sorundan şikayetçi olanlar.

Turkiyedeki Universite bitirmiskerin sayisi birtakim AB ulkeleri nufusundan fazla.

• Bana da son 1 ayda aynısı 3 kere oldu. Bisikletle giderken havlıyor mesela hemen sabit duruyorum saf saf bakıyorlar kaçmayınca susup oturuyorlar. Market bölgesi var orada ta 100 metreden görüp havlamaya başladı. Gitmiyorum o bölgeye artık.

• Bu ülkenin vatandaşları gerçekten fazla şey istemiyor. Enflasyon ve fakirlik altında inim inim inlemeyelim, vahşi köpekler tarafından katledilmeyelim, kültürümüz başka kavimlerce bozulmadan huzurluca özgürce yaşayıp ölelim istiyorlar alt tarafı.

Ama yok temel problemlerle boğuşup duruyor ülke. Çok enteresan.

• Çözse Çözse bu işi esnaf tayfası çözer. Her girdiğiniz dükkana köpekler yolda beklediğinden başka yere gidiyorum artık deyin.

• Ya hayvanlara barınak yapılmalı ya da uyutulmalı bu kızcağıza yazık değil mi!

• ScarletOverKiLL kullanıcısına yanıt
    Ne barınağı arkadaşım daha kıçı açıkta vatandaşlarımız var. Hayvana bakacak masraf edecek lüksümüz yok.

alakası yok, herşeye sol deyip duruyorsun. Türkiye'de sol lobisi güçlü de değil ayrıca.

bu köpek olayının bu noktaya gelmesinin tek nedeni AKP'nin ataleti. AKP bir sorunu uzun süre görmezden gelir, dokunmaz, sonra iş çığırından çıkınca birden en gaddarca müdahaleyi yapar. köpek mevzusunda da aynısı olacak. birden çok ciddi müdahale edecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşım geçen sene Kuzey Marmara Otoyolu'nda 120-130 km/h gibi bir süratle giderken önüne atlayan başıboş köpek yüzünden neredeyse ölüyordu, araba pert oldu falan filan...

"Ben orada kıçımdan soluyorum, heyecandan korkudan dizlerimin bağı çözülmüş, altıma yapacağım neredeyse, oturdum bi sigara yaktım, çekici falan bekliyorum, sigortayı arıyorum bi yandan, bi yandan şirkete haber veriyorum, kaza yaptım böyle böyle diye, kafamda bin türlü şey, bir sürü şeyle uğraşıyorum, birkaç araba durdu yardıma ihtiyaç var mı, bir şey oldu mu falan diye sordular teşekkür ettim gönderdim, o arada bi araba daha durdu, kadının biri indi, daha inerken bağırıp çağırmaya başladı, işte sende vicdan yok mu, yok bilmemne mi öyle mi böyle mi, utanmıyor musun, bari bilmemne yap, veterinere götür diye saldırıya geçti" diye anlatmıştı.

Hanımefendi demiş, ölüyordum ben, başlarım köpeğine de bilmemneyine de, hayvan öldü gitti zaten, benim de çoluğum çocuğum var köpek yüzünden ölüp gidemem benden önemli değil, ayrıca bin türlü işim var şu anda yok tutanak, yok bilmemne, başımdan bilmemne olup gider misiniz diye bağırmış olayın da adrenalini ile.

Söylene söylene gitmiş, iyi yapmışsın dedim. Hemen orada nereden bulmuş da hemen denk gelmiş anasını satayım bir de  

Hiç sende bir şey var mı, iyi misin falan yok. Bi grup ciddi problemli, net...

Hala anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar ki bu hayvanlar bunlar yüzünden ölüyor, başıboş kedi-köpek olduğu sürece bu tip şeyler de olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 15 Nisan 2024; 11:28:9 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.